Se kinky dominaer give slaver pisk og bollespark - LIVE

Danske dominaer live streamer deres hårde slavebehandling

1 af 1
 

Et hemmeligt sted i en forstad til København har de to danske dominaer Mistress No. 1 og 1. Class Domina til huse i et skummelt beliggende, men meget lækkert indrettet slavebordel.

Her kommer mandlige slaver og får alt fra smæk og analublokning til el- og nåletortur.

Men hvordan ser den slags egentlig ud, hvordan foregår det?

Det kan du nu se live. For de to hårdhændede og professionelle damer er begyndt at live streame seancer fra sexhytten. Indtil videre er det blevet til to livestreams. Sammen kalder de sig Domina Duo. og deres filmhjemmeside hedder Danishfemdom.com.

- Den første tog Mistress No. 1 - der blev en slave fikseret på buk og brugt analt på flere kreative måder og til sidst taget med strapon. Han blev malket med en fleshligth, kunstig vagina, der blev sat fast på bollemaskinen, så den kørte frem og tilbage automatisk. Meget opfindsomt og kreativt med en masse fræk tease fra Mistress ind imellem, fortæller Maria Magdalena, som 1. Class Domina også kalder sig.

- Den anden livestream var det mig, jeg spændte slaven på korset og startede med lidt blidere ball kicking og en masse dick slapping med læderhandsker. Han blev pisket med forskellige piske, floggere, padler og singletails.

- Slaverne kan betale sig fra at være med, men ofte er det belønning til vores egne, siger Magdalena, som i øvrigt designer sit eget udstyr.

Hver live stream forventes at vare en times tid og vil have forskellige temaer ud fra dominaernes lyster og fornøjelser.

- Næste gang bliver det formentlig en duosesssion med os begge. Der er muligvis også en slavinde på vej til DanishFemdom, som ihvertfald jeg vil fornøje mig med, snart også offentligt. Prisen er 250 kr for at kigge med på en enkelt livestream, men man kan med fordel købe guldmedlemsskab og få adgang til alle livestreams og alle film for 1200 for 12 måneder.

De har endnu ikke sat en dato på næste. Men de regner med, det kommer til at køre med et live stream om ugen. Hold dig orienteret på dominaernes hjemmeside

Læs interview med 1. Class Domina her