Satisfyer - sikker vej til tilfredsstillelse

Den berøringsfri klitoris stimulator hitter

1 af 1
 

-- Denne artikel indeholder sponsorlinks --

Sexlegetøjsbranchen vokser år efter år, og det samme gør konkurrencen producenterne imellem.

For i takt med, at fordomme omkring brugen af dildoer, vibrator og bollerør en efter en skydes ned, kaster et stigende antal mænd, kvinder og par sig over at krydre onanien og sexlivet med alle typer af sexlegetøjsprodukter.

Konkurrencen om markedsandele og seriøst store pengebeløb har virkelig har været massiv på markedet for de berøringsfrie klitoris stimulatorer, der kan give de fleste kvinder orgasme.

Faktisk sælges produkterne ofte med orgasme garanti, hvilket naturligvis sælger i sig selv.

Først ud af starthullerne var Womanizer, der opfandt teknologien, men ikke lang tid efter kom Satisfyer med deres første udgave af den nye type af klitoris stimulator – og siden da har de to store indædt konkurreret om at kapre fleste kunder.

Og når en SÅ intens fight mellem to giganter står på, så er det i sidste ende næsten altid os kunder, der får glæde af det. For ikke kun gør producenterne sig ekstra umage med at komme på markedet med nye og endnu bedre produkter.

 Der konkurreres i høj grad også på prisen – og her må man sige, at Satisfyer langt hen ad vejen har trukket det længste strå.

Orgasme-værktøj til under 300 kroner
Det kan man ved selvsyn erfare hos Skandinaviens største sexshop med sexlegetøj, danske Sinful.dk, der pt. sælger den populære Satisfyer Pro 2 til et stykke under 300 kroner. 

Om denne stimulator skriver Sinful bland andet følgende:

”Med Satisfyer Pro 2 får du intens stimulation af klitoris udelukkende ved hjælp af pulserende svingninger. Det revolutionerende stykke sexlegetøj giver dig ekstra dybe orgasmer og er uden tvivl et vanedannende bekendtskab.”

Satisfyer produkterne, der i dag findes en række af, erhverves dog ikke kun af kvinder. Også par, der er til sexlegetøj, har fået øjnene op for denne type af stimulator, der er super nem for manden at benytte på hende.

Hun kan også bruge den på ham, hvis han da ikke selv tager sagen i egen hånd. Stimulatoren kan med stor fornøjelse nemlig trykluftstimulere glans. Så i princippet taler vi altså om et stykke sexlegetøj, man både kan være fælles om og benytte hver især.

Brugerne af Satysfier Pro 2 er voldsomt begejstrede på sinful.dk: