Sanna Rough i en snæver anal-vending

Sæt dig ned, slå benene op, og nyd storbarmede svenske sexmodel i anale udskejelser på Elvirafriis.dk

1 af 1
 

Den veloplagte svenske pornomodel, Sanna Rough, lægger ikke fingrene imellem, når det gælder trangen til at få anal-tilfredsstillelse – hun har nemlig fanget en frisk fyr til netop den opgave i videoen 'Anal Domina' som kan ses på elvirafriis.dk.

En noget perpleks og afklædt fyr skubbes ned på en stor orangefarvet, oppustelig sofa. Ikke just lutter lagkage, fristes man måske til at sige ved første øjekast. Lige indtil bagsiden af en veldrejet kvinde, iført sorte læderstøvler og en mini læderlook dragt, sætter sig resolut på fyrens ansigt. Dernæst udvikler et split sekunds total forvirring sig til den rene anale dominans – og herlighederne skydes i gang.

Analsex er det nye sort
Den store bobleformede bagdel hyldes i stor grad af popkulturen – den synes at være på alles læber, så at sige. Ser man også på salget af sexremedier til netop den kropsdel, oplever mange af landets sexbutikker en væsentlig stigning af antallet.

 

 

I en artikel hos Ekstra Bladet, om netop anal-fiksering blandt danskerne, udtaler Louise R. fra sexbutikken Erotik.dk:

- Røven er i den grad kommet i fokus, den skal ses, og nettet flyder over af artikler med ”how to do”, når det gælder sex i den. Derfor er der naturligt kommet større fokus på alt, der har med netop den aktivitet at gøre, også visuelle elementer som eksempelvis buttplugs med haler og krystaller, der giver ham eller hende bag vedkommende med pluggen i noget at se på og se frem til.

Louise R. suppleres i samme artikel af Helle Krantz, tidligere chefredaktør for det nu lukkede erotiske dameblad Tidens Kvinder, som mener, at tiden har udryddet de fleste fordomme om analsex:

- Jeg tror, analsex er nået til det punkt, hvor fordomme om at man nærmest var pervers, specielt gældende for kvinden, og havde homoseksuelle tendenser, specielt gældende for manden, er udryddet.