Sæt strøm til jeres sexliv

Det lyder en smule bizart og grænseoverskridende, men det fælles sexliv kan nå nye højder ved at sætte strøm til både egne og kærestens kønsdele

1 af 1
 

Mange kan lege med kulde og varme, når onanien og sexlivet skal piftes op. Ved fx at lune eller nedkøle stål- eller glasdildoen, der giver en helt ny dimension til brugen af sexlegetøjet.

En anden form for seksuel stimulering, der i disse år er på fremmarch, er brugen af strøm – og her er producenten Mystim (strøm-)førende på markedet.

Men inden du får alt for dumme og skadelige ideer, så lad os med det samme advare: Forsøg dig hverken med bilbatteriet eller med noget selvopfundet i denne genre. I værste fald kan det nemlig ende gruelig galt.

Så tænder du og kæresten på at sætte strøm til hinandens fx brystvorter og nedre regioner, så anskaf det rette sexlegetøj, der er frembragt specifikt til seksuel elektro-stimulation. Alt andet ville være det glade vanvid.

 

Kickstart strøm-legene med et starter-kit
Vi kan se billeder og video fra planeten Mars, men man skal sætte sin fod på planeten før man for alvor ved, hvordan det er deroppe. En måske lidt underlig overgang og kobling til strøm-sex, og så alligevel ikke.

For det er først, når man har placeret elektroderne på sin pung og penis og skruet let op for strømmen, man for alvor kan få en ide om, hvad Mystim strøm-sex er for en størrelse. Samt om det er noget for en eller ej.

Når det så er sagt, så er elektro-sex, nøjagtig som fx bondage, s/m og seksuelle varme/kulde-lege, mindst lige så mentalt som fysisk pirrende, ophidsende og spændende. Særligt når ens partner, man i situationen selvfølgelig bør kunne stole 100 procent på, er sat til at skrue på knapperne.

For nybegynderen ud i legen med strøm i forbindelse seksuel stimulation, kan det dog være en rigtig god ide selv at tage styringen over strømstyrken de første par gange. For at få en ide om, hvad der nu engang er i vente. Og frem for at sætte strøm til penishovedet i første forsøg, så bør man nok lægge fra land med en lidt mindre følsom legemsdel.

Ønsker du at vide mere om mulighederne inden for seksuel elektro-stimulation, så tjek udvalget af Mystim produkter hos danske Sinful.dk, Skandinaviens førende webshop med alle typer af sexlegetøj.