Sæt dilleren i bur

Kyskhedsbæltet er i høj kurs hos par, der tænder på at trække lysten og liderligheden helt ud

1 af 1
 

-- Denne artikel indeholder sponsorlinks --

Det er pirrende at lege med forbud og grænser, det ved alle som har prøvet et kyskhedsbælte. 

”Kyskhedsbæltet låses med en hængelås af enten plast eller metal og det er så nøglebæreren - den dominerende – der bestemmer, hvor længe kyskhedsbæltet skal bæres. Fjernes et kyskhedsbælte uden tilladelse, vil nøglebæreren stille én til regnskab for dette.”

Ovenstående super pirrende scenario, der ikke bør være specielt svært at forestille sig, er bragt på banen af Danmarks førende sexlegetøjs-pusher, Sinful.dk, der fører et bredt udvalg af kyskhedsbælter til både ham og hende. Og netop sexlege, der handler om at afholde partneren fra at røre ved sig selv og/eller have sex, er på kraftig fremmarch.

For intet er bekendt så pirrende og ophidsende, end at man over en gerne tidsubestemt periode afholdes fra lige netop at blive tilfredsstillet seksuelt.

Pikbur eller lås på missen
I de fleste forhold er der, helt generelt, en givende og en modtagende part, men hvor man indimellem også kan skifte roller. Og her er kyskhedsbæltet til hende og pikburet til ham et par ret så geniale produkter, der giver mulighed for skiftes til at dominere og blive domineret.

Hvis man da ikke begge kommer bag lås og slå – fx et par timer eller tre, hvor der så er nul adgang til både egne og partnerens kønsdele. Der i sig selv nok skal ophidse og få flammen til for alvor at blusse op.

Om et af de mest populære og samtidig prisvindende pikbur fortæller den Århus-baserede sexshop blandt andet:

”Penis bur, 5 bagringe i forskellige størrelser (+ 1 topring), 4 spacers og låsepinde i forskellige størrelser, metal lås med nøgle, 5 plast-låse med individuelle numre og opbevaringstaske.”

Så mangler der bare en sextrængende penis, der er klar på at lade sig spærre inde bag lås og slå.

 

----------------