Sådan undgår I røde sexpauser

En Fun Cup giver mulighed for fri udfoldelse - også når det er blevet den tid på måneden

« Forrige
1 af 2
Næste »
 

-- Over artiklen demonstreres Fun Cup --

Nu håbede du lige, at der skulle være sengehygge på programmet i aften.

Så fortæller hun en smule skyldbetynget, at hun altså lige har fået sin menstruation, og det ødelægger fornøjelsen for nogle.

Men med en såkaldt Fun Cup, udviklet og lanceret af den tyske sexlegetøjsproducent Fun Factory, er der nu lys forude.

Hos danske Sinful.dk, der fører de små menstruationskopper, kan du blandt andet læse følgende om produktet, som sælges i en praktisk sampak med to størrelser:

'Du får frihed til at dyrke sport, gå i sauna eller endda nyde erotisk leg, selvom det er den tid på måneden. Den lækre silikone kop er særligt anatomisk udformet, så den følger din krop og giver dig maksimal sikkerhed. Der medfølger opbevaringspose, så du nemt og diskret kan have din Fun Cup med på farten.'

Stærk bækkenbund giver dig kraftigere orgasmer
En svag og usmidig bækkenbund kan for kvindens vedkommende afstedkomme problemer med at kunne opnå orgasme - eller at orgasmerne bliver mindre kraftige end tidligere.

Så her går opfordringen på, at man, gerne hele livet igennem, bør træne og dermed styrke sin bækkenbund - og et af de bedre produkter til dette formål er brugen af såkaldte bækkenbundskugler.   

Også her er tyske Fun Factory helt fremme i skoene .med blandt andet det populære og effektive testvinder produkt, Smartballs Teneo DUO. Det det hjælper kvinden med at træne sig op til at få et fastere greb om penis med musklerne i vagina.

Lige som hun via træning med de smarte smartballs kan opnå større sexlyst og øget følsomhed i skeden, som da helt klart også er værd at tage med.