Sådan undgår du skænderiet over frækt undertøj

Frækt undertøj er altid en god gaveide til hende derhjemme – selv om det samtidig er en svær balancegang for os mænd at finde det rigtige. For det er nemlig meget let at træde ved siden af. Her får du et par gode råd, du bør have med bag øret, næste gang du skal vælge frækt undertøj til din udkårne.

1 af 1

Annonce:

 

 

Synes du, hun skal forkæles lidt og kunne du samtidig godt tænke dig at blæse lidt til flammen, er frækt undertøj en god måde at fortælle hende det på. For det rigtige frække undertøj kan være virkelig frækt – men din gave kan også nemt starte et større skænderi, hvis du ikke får landet den rigtigt. Det sidste vil du sikkert helst undgå. For det er nok mere for at give et erotisk krydderi til parforholdet, at du har spenderet penge på det lette lingeri, der er mere æggende end dækkende.

Skal du undgå at blive misforstået, bør du følge de par gode råd, som vi giver dig herunder, når du shopper frækt undertøj på nettet.

Den rigtige størrelse

Det første du skal have styr på, er størrelsen. Kender du den, fordi du har snaget i hendes skuffe med undertøj, så køb den rigtige størrelse. Det vil give dig god kredit hos hende, at du kender hende så godt.

Men er du det mindste i tvivl, skal du træde mere varsomt. For køber du det frække undertøj for stort, tror hun måske, at du synes, hun er for fed – og køber du det for småt, tolker hun det måske som om, du synes hun trænger til at gå på slankekur. Igen af delene er en fed situation at ende i.


Køb BH’en for stor

Så det handler om at lytte og høre efter, hvilke dele af hendes krop, hun er mest tilfreds med. Synes hun selv, at hun har store bryster, skal du købe BH’en en størrelse større, end du selv vurderer hende til. Det giver bestemt bonus. Tricket er, at du også skal gøre det, hvis hun selv synes, hendes bryster er for små. Så uanset hvad, skal du købe BH’en større end du tror, hvis du er i tvivl om størrelsen.

Foto: Eromaxxx.dk
Køb alt andet for småt

Alt andet – trusser, chemise, bodystocking, whatever – skal du altid købe et nummer mindre, end du vurderer hende til. Men kun ET nummer – uha, den er svær. For køber du det flere numre for små, risikerer du, at hun spiller ”nå, så du synes jeg skal på slankekur”-kortet – og er det for stort, spiller hun måske ”for fed”-kortet.

Det er kun en kvinde, der virkelig elsker dig, som vil smile overbærende og fortælle dig den rigtige størrelse og hjælpe dig med at få byttet gaven.

Ved at ramme lige præcist et nummer mindre, smigrer du hende. Så har du alligevel ikke opdaget den lille delle, hun har fået på sidebenene eller synes ikke, hun er så tyk, som hun selv synes. Det er psykologi, der tit også betaler sig på den erotiske front. For så er hun sikker på, at du stadig synes, hun er smuk og dejlig, når I er nøgne sammen.


Hvad fortæller du hende, når du giver hende frækt undertøj

Hvad end du kender størrelsen i forvejen eller spiller sikkert ved at følge vores råd herover, så fortæller det, at du giver hende frækt undertøj, at du stadig synes, hun har en lækker og fræk krop. Hører du samtidig efter og har købt det i nogle farver og et design, hun kan lide, er din lykke på lagnerne med garanti gjort.

 

Seneste 6-nyt

Hent flere