Sådan snører du hende til sex

En super sexet corsage fremhæver hendes kvindelige former til både gården og gaden

1 af 1
 

-- Denne artikel indeholder sponsorlinks --

Hvis din kæreste har såkaldt gode former, så vil et korset eller en corsage kunne give hende helt fantastiske former.

Har kæresten, konen eller elskerinden små bryster og ikke så meget talje og numse, så vil denne her type af sexet lingeri/kropsbeklædning kunne gøre underværker for hende – og naturligvis dig med.

Korsetter og corsager er på ingen måde en nyhed. Tværtimod. Kvinder har i århundreder benyttet sig af disse ”erotiske” beklædningsgenstande, der på alle tænkelige måder emmer langt væk af sex.

Sådan også her i 2019, hvor korsettet og corsagen både kommer i brug hjemme i soveværelset, til sexfesten i swingerklubben og i forbindelse med byturen med veninderne, hvor man ønsker at vække lidt ekstra opsigt.

Korset eller corsage?
”En corsage er mere blød og ikke afstivet som et korset. Det bruges også til få en slankere figur, men det er ikke helt så stramt som et korset. Et corsage opstrammer på maven, men ellers tilpasser det sig kroppen alle andre steder.

Et korset har indbygget såkaldte stivere i stiffet. Derfor sidder korsettet mere stramt omkring kroppen, maven, hofterne og eventuelt brysterne. Det skaber en slank talje og mave,” fortæller danske Sinful.dk, der – udover at sælge alverdens sexlegetøj til ham, hende og parret – også fører et stort udvalg af flotte og frække korsetter og corsager til alle kropsstørrelser.

Og glad bør den mand være, hvis kone eller kæreste indimellem ifører sig fx en Black Level Lak Corsage med tilhørende G-streng. For så er der næsten med statsgaranti sexhygge i farvandet.

Til gengæld kan du på forhånd godt indstille dig på at give hende en hjælpende hånd, når hun skal i tøjet. Lige som du nok også får lov til at hjælpe hende med afklædningen igen. Et lille, men effektivt forspil i sig selv, der hurtigt kan føre meget mere frækt med sig.