Sådan sikrer du våd orgasme under badet, bruseren og i swimmingpoolen

Husk den vandtætte vibrator til ferien

1 af 1

Annonce:

 

Efter en lang og varm dag i solen, er der intet så lækkert og forløsende som at få sig en tiltrængt orgasme under bruseren. Eller at tage sin vibrator med i badekaret eller i swimmingpoolen og få det klaret der. I dag kan du få alle typer af vibratorer, der enten er vandafvisende eller 100 procent vandtæt.

Mange kvinder tager i dag et eller flere stykker sexlegetøj, som regel forskellige typer af vibratorer, med på sommerferien under mere sydlige himmelstrøg. For hvorfor undvære sin daglige morgen- og/eller aftenorgasme, der giver ro i krop og sjæl, bare fordi man ikke lige er derhjemme?

Et stigende antal kvinder har i løbet af de senere år også fået øjnene op for fordelene ved at investere i vandtætte vibratorer. De giver mulighed for at flytte legen med sit sexlegetøj ud på badeværelset. For enten og tilfredsstille sig selv under bruseren eller liggende i badekaret.

Og er du afsted på sommerferie, hvor stranden og hotellets svalende swimmingpool kan benyttes til andet og mere end at få den daglige motion, så er det naturligvis også muligt at ”smugle” den vandtætte vibrator med i vandet.

Husk dog først lige at sikre dig, at din frække undervandshandling ikke er til gene eller forulemper andre i og omkring poolen. Det samme gælder selvfølgelig med hensyn til at dyrke sex eller lege med sig selv og hinanden i sandet og i vandet på stranden.

Vandafvisende eller vandtæt?
Inden du finder hævekortet frem og bestiller den klitorisvibrator eller dildovibrator, der umiddelbart tiltaler dig mest, så bør du først lige gøre op med dig selv, om produktet ”kun” skal kunne benyttes under bruseren – eller om vibratoren også skal kunne fungere under vand.

Ikke alle produkter til stimulation i vand er nemlig 100 procent vandtætte – forstået på den måde, at vandtæt betyder vandtæt, mens vandafvisende indebærer, at vibratorens elektroniske dele ikke kan tåle at komme under vand. Men derimod godt kan klare en hyggetur under bruseren.

Har du allerede købt en eventuelt vandtæt vibrator, men du ikke er 110 procent sikker på, at den nu også overlever en seance i badekaret, så lad være med at tage chancen.

For er elektronikken i den vandafvisende vibrator først blevet udsat for vand, så er der en meget stor risiko for, at det bliver enden på produktets liv.

Køb vandtætte vibratorer her

Seneste 6-nyt

Hent flere