Sådan scorer du en moden MILF

Det kræver sin mand at score en erfaren kvinde, som er ældre end dig selv. Men der er rigtig mange gevinster ved det. Så det betaler sig at prøve. Hvis du gør det på den rigtige måde, vil du næsten altid være garanteret en sjov aften og en god nat på lagnerne.

1 af 1

Annonce:

 

 

For mange unge mænd er det en drøm at være sammen med en kvinde, der er moden og mere erfaren end dem selv. Mange kvinder over 35 år bliver ofte set som nogle, der ved, hvad de vil have, og som ikke er bange for at sige det. Samtidig håber mange unge mænd, at de kan lære nogle tips og tricks i sengen af de mere erfarne, ældre kvinder. Vi er blevet inspireret af M! til denne artikel.

Når du gerne vil score en mere erfaren kvinde – uanset hvor meget MILF-faktor hun har – er det først og fremmest vigtigt, at det er hende, der scorer dig og ikke omvendt. Lad hende vide, at du er interesseret i hende og hold den ved det. Så skal hun nok score dig, hvis hun er interesseret.


Har hørt alle de dårlige scorereplikker

Hvis du har et helt arsenal af dårlige scorereplikker, kan du godt pakke dem væk, hvis du vil score en erfaren kvinde. Sandsynligheden for, at hun har hørt dem før, er nemlig ret stor, og en dårlig scorereplik vil derfor kun tænde hende af. Er du heldig, nøjes din brug af replikken med blot afstedkomme en hånlatter efterfulgt af et ”Prøv igen” eller lignende kommentar.

I stedet er det en god ide at være ærlig. Hvis du synes, at hun har nogle flotte øjne eller nogle flotte ben, så sig det. Du skal dog også være opmærksom på, at en erfaren kvinde som regel godt ved, om hun har pæne ben eller ej. Der hjælper det altså heller ikke at komme med falske komplimenter – du er busted på sekundet.


Få hende til at føle sig yngre

Det er ikke sjovt at vide, at du er kommet op i årene – specielt ikke for kvinder. Det er derfor vigtigt, at du får hende til at føle sig ung sammen med dig. Det er også en af grundene til, at hun gerne vil være samme med dig. Det er altid en god ide at skyde hende til at være yngre, end hun egentlig er – men igen skal du heller ikke overdrive det. Det kan hun også gennemskue.

Når I taler sammen, er det også vigtigt, at du ikke kommer med kommentarer som ”Det band kan min mor også godt lide” eller ”Wow, jeg var lige startet i børnehave, da du blev færdig med gymnasiet”. Det vil igen få hende til at føle sig gammel.

Et godt sted at score en erfaren kvinde er til en koncert. Der vil hun generelt føle sig yngre, og I har allerede noget fælles at snakke om, nemlig musikken. Ellers kan det være en god ide at gå på bodega eller på nettet for at finde en cougar, MILF eller hvad de nu ellers kalder sig.


Gør dig umage – både i byen og i sengen

Når du skal score en moden kvinde, kan du have brug for at drikke dig lidt mod til, men lad det blive ved det. En erfaren kvinde er typisk ikke interesseret i at være sammen med dig, hvis du drikker dig plørefuld. Det er derfor en god ide at holde lidt igen med alkoholen.

Omvendt skal du ikke holde igen, når du har fået hende med hjem i seng. Der skal du virkelig give den hele armen, for en moden kvinde har helt sikkert prøvet dårlig sex før og er ikke interesseret i det nu. Allerede når I kysser hinanden, skal du gøre dig umage, ellers kan det være, at hun slet ikke gider have dig med hjem.

Du skal dog ikke være alt for dominerende i sengen. Mange modne kvinder kan godt lide ideen om, at de skal lære en yngre mand nogle tips og tricks om, hvordan han tilfredsstiller en kvinde. Selvom du har meget mere erfaring end hende, er det altså en god ide at spille med.

Hvis artiklen her har give dig lyst til at se en moden kvinde lære både en yngre mand og en yngre kvinde, hvordan de har fræk sex, kan du se denne film fra Elvira Friis. I filmen ligger Misse og hendes kæreste og hygger sig, da Misses stedmor pludselig kommer ind og gerne vil være med. 

 

Seneste 6-nyt

Hent flere