Sådan masserer du hende varm og klar

Her får du opskriften på kropsmassagen, der sikrer super lækker sex

1 af 1
 

Mand, kend din kvinde. Dette gælder (også) med hensyn til, hvad der for alvor hidser hende seksuelt op.

Det handler om at styre sin liderlighed i så tilpas lang tid, at hun også når at blive godt og grundig ophidset. Først her kan du nemlig være sådan nogenlunde sikker på, at dit forspil belønnes efter alle kunstens regler.

Desuden fungerer ”det skjulte forspil” ofte meget bedre end det mere åbenlyse af slagsen. For når hun undervejs i massage seancen ikke er 100 procent sikker på, at det i virkeligheden er sex, du nu og her er ude efter, så pirrer, tirrer og ophidser dine tiltag hende bare så meget mere.

Og så til kropsmassagen, alle kvinder har meget svært ved at sige nej til. Særligt hvis tid og sted er ekstra velvalgt. Altså hvor der ingen børn er hjemme i huset – og hvor I også gerne har hele aftenen og natten for jer selv. Så slapper hun nemlig bare så meget mere af med, hvad du nu har i sinde med hendes krop.  

Når du har fået alt tøjet af hende og anbragt hende på sengen eller massagebriksen, vælg så en ekstra lækker massageolie.

Gerne krydret med et til lejligheden lige så velvalgt duftlys, der i behageligt samspil sørger for at fremkalde en sensuel og lettere erotisk stemning i soveværelset. Dette vil hun under alle omstændigheder bifalde og værdsætte.

Nok se, men ikke røre
Nu er det så, du for alvor skal spidse ører og finde læsebrillerne frem, kære mand – de næste linjer er nemlig guld værd. For vigtigst af alt under kropsmassagen af hende er nemlig, at du ikke lader dine dyriske drifter ødelægge det hele for dig. Ja, for jer begge. 

I stedet skal du mande dig op og knibe ballerne sammen – ved hele tiden at sige til dig selv, at du under massagen nok må se, men under ingen omstændigheder berøre hendes mere intime zoner.

Ja, gu er det da svært, men sørg for konstant at tænke på, at udkommet/belønningen i langt de fleste tilfælde bliver så forbandet meget større, hvis du undervejs evner at styre dig.

Du må meget gerne massere og ælte hende lige over kønsbenet, på inderlårene og omkring hendes bryster – og hendes balder må da også gerne få sig en ordentlig omgang oliemassage.

Men lad nu numsehullet være. Ligesom du naturligvis også skal holde dine olieindsmurte fingre fra hendes vagina.

Forspil og forførelse
Hvis du kan modstå denne fristelse og dermed overkomme den helt store hurdle, så bliver hun undervejs i massagen kun mere og mere ophidset – og begynder på et tidspunkt måske ligefrem at tigge dig om at gå det frække skridt videre og længere. Hvorpå du faktisk allerede har opnået, hvad du inderst inde drømte om og håbede på. Resten giver så mere eller mindre sig selv.  

Er hun ikke lige til en omgang kropsmassage, der kan føre så meget mere frækt med sig, så kommer forspil og forførelse heldigvis i rigtig mange ”forklædninger”. Som fx via det erotiske ”Dig og Mig” spil, fundet hos danske Sinful.dk.

En legende måde for parret at udforske fantasier, eksperimentere og afprøve nye seksuelle grænser af sammen på.