Sådan køber du sex

Wellness for mænd: Gør dit bordelbesøg til en god oplevelse for både køber og sælger

« Forrige
1 af 2
Næste »
 

-- FRA ARKIVET: Vi bringer hver uge en artikel fra vores store arkiv --

Der er takt og tone, regler og råd, brug og skik ved de fleste handler. Således også ved sexkøb.

Men hvad er den korrekte opførsel ved disse møder? Hvordan skal kunden agere for, at begge parter får en god oplevelse. Det forklarer sexologen Vivi Hollænder her:

1: Hvad ønsker du?
Gør op med dig selv (gerne hjemmefra), hvad det er, du helt specifikt ønsker. Er det et hurtigt knald? Varme, kropskontakt og menneskeligt nærvær? Specielle sexønsker, der skal opfyldes?

En 'kæresteoplevelse' med middag i byen og kys og kram?

Det er meget nemmere at finde frem til det helt rigtige sted (escortbureau, massageklinik, s/m-klinik) og den helt rigtige pige, hvis du på forhånd ved, hvad du er til - lige nu og her.

Se video af pigen før sexkøb

2: Find den rigtige pige
Brug noget tid på at finde den rigtige pige. Læs pigens annonce (i Ekstra Bladet og/eller på nettet), men tag dog nogle af de flotte ord, alder og vægt med et gran salt.

Den gode, gamle tommelfingerregel om, at lyder eller ser noget ud som om, det er for godt til at være sandt, så er det formentlig heller ikke - helt - sandt. En Playboy-model, der elsker sex og gør alt, hvad du ønsker i en time og sluger klatten oven i, der kun koster 400 kroner, eksisterer altså bare ikke i den virkelige verden.

To udløsninger på en halv time for 500 kroner, er der altså heller ingen garanti for. Voksne kvinder, der ved, hvad de har med at gøre, tager omkring 1000 - 1200 kroner for en halv times blid sex, og de lover heller ikke mere, end de kan holde.

Lad dig ikke narre af de alt for billige tilbud - krisetider eller ej!

Finanskrisen gjorde mig til luder

3: Forhør dig telefonisk
Ring til stedet og forhør dig om massagepigen tilbyder netop det, du ønsker. Vær samtidig klar over, at langt de fleste massagepiger har klare grænser for, hvad de vil og ikke vil. Lad være med at tro, du er så uimodståelig, at hun bryder alle grænser for kun din skyld - formentlig bliver hun bare irriteret og afvisende, hvis du plager.

Find i stedet en anden pige, der har dine lyster og ønsker på menukortet - og bestiller du tid, hvad ofte er en god ide, så overhold aftalen eller meld afbud i god tid. Har du bestilt tid, så er pigen også bedst forberedt på den oplevelse, I nu skal have sammen.

4: Renlighed giver bedre sex
Langt de fleste massagepiger sætter selv en ære i at være rene og velduftende for hver ny gæst, så det burde være en selvfølge, at du er det samme, når du møder op. Kommer man fx direkte fra arbejde, er der den mulighed, at man kan tage bad på klinikken.

Det er svært for massagepigen at give dig en god oplevelse, hvis du lugter af sur røv – og i værste fald risikerer du en afvisning, hun naturligvis er i sin gode ret til. At man sælger seksuelle ydelser er ikke ensbetydende med, at man ikke kan sige nej.

5: Vær høflig og respektfuld
Husk at opføre dig høfligt og respektfuldt. Lad være med at prutte om prisen og/eller forsøge at overtale hende til ydelser, der ikke er aftalt.

Det giver fra starten en dårlig kemi og er heller ikke den bedste begyndelse på god sex. Dårlig stemning er ikke det bedste udgangspunkt, hvis oplevelsen skal være helt i top.

Derfor er det fedt at være sexarbejder

6: Styr dine lyster
Lad være med at gramse eller bede hende tage tøjet af, før du har betalt. I er mennesker begge to (og ligestillede), og ingen, det gælder i høj grad også massagepiger, bryder sig om at blive behandlet som et stykke kød i en køledisk.

7: Ok at sige nej tak
Husk at det er ok at sige nej tak og gå igen, hvis der ikke er overensstemmelse eller kemi.

Tænder du ikke på pigen, du møder - og/eller lever hun slet ikke op til den annoncerede profilbeskrivelse, er det bedre at gå igen end at forsøge at gennemføre noget af ren og skær høflighed. Det er hverken rart for dig eller hende.

8: Gå igen, hvis du har mistanke om tvang
Hvis du har mistanke om, at noget er, som det ikke burde være (virker pigen fx påvirket af stoffer), så gå igen. Får du ligefrem mistanke om vold eller tvang, bør du anmelde det til politiet. Den bedste måde at undgå udnyttelse på er ved at vælge sex med voksne og selvstændige kvinder, som du kan kommunikere godt med.

Offer for menneskehandel undgår udvisning

9: Kondom en selvfølge
Sæt aldrig spørgsmålstegn ved brugen af kondom - kondom er i forbindelse med massagesex en selvfølge, og alene spørgsmålet kan gøre mange piger så sure, at de viser dig døren. Det er ikke kun et spørgsmål om hendes helbred, men så sandelig også dit eget og de næste gæsters.

10: Respekter pigens anonymitet
Respekter at de fleste massagepiger ønsker at være anonyme og ikke vil blande privatliv og arbejde. Du må ikke forvente, at hun ønsker at møde dig privat - også selvom I har nok så god kemi og sex sammen. Hun sælger, du køber, og når du igen går ud af døren, så er kontakten ovre igen.

I lære som luder