Sådan knalder du hende mellem brysterne

Måske har du allerede eksperimenteret med at knalde en kvinde mellem brysterne. Måske vil du gerne, men har brug for nogle gode råd til det. Det har samlet til dig lige her.

1 af 1

Annonce:

 

 

At knalde mellem patterne er en ret fed oplevelse for både mænd og kvinder. Faktisk kan nogle kvinder ligefrem komme ved at få deres bryster stimuleret. Så det er bestemt ikke kun dig, der får glæde af det.

Her er de ting, det er en god ide, at du husker, når du skal i gang med at knalde mellem patterne.

1. Husk glidecreme

Det vigtigste for, at det er en god oplevelse for jer begge to, er, at du bruger glidecreme. Du kan smøre det ud over hendes bryster og massere dem, inden du begynder at knalde hende mellem patterne. Det kan samtidig være med til at tænde hende.

Hvis du har tænkt dig at stikke din pik op i hende bagefter, skal du bruge vandbaseret glidecreme. Oliebaseret glidecreme nedbryder latexen i kondomer.

2. Få hende til at holde brysterne sammen

Du kan enten selv holde hendes bryster sammen, eller du kan få hende til at gøre det. Det er klart nemmest at knalde en kvinde mellem patterne, hvis hun har store bryster. Så behøver hun ikke at gøre særlig meget.

Hvis det er en kvinde med store bryster, kan du sidde oven på hende. Men har hun små bryster, kan det være en god ide, at du ligger på ryggen, mens hun gnider sine bryster op af din pik.

Videostill: ElviraFriis.dk  

3. Få hende til at sutte på dig

Når du sidder overskrævs på kvinden, kommer din pik meget tæt på hendes mund. For at få ekstra nydelse kan du bede hende om at sutte eller slikke på din pik undervejs. Det kan også være, at I kan slutte seancen af med et blow-job, hvis du ikke er kommet mellem brysterne på hende.

4. Brug det som forspil

Hvis du hører til en af de mænd, der synes, at forspil kan være lidt kedeligt, kan et godt patteknald sagtens gøre du ud for et forspil. Som nævnt er der mange kvinder, der bliver tændte af, at deres bryster bliver stimuleret, og der er ligefrem nogle, der får orgasme af det. Det kan derfor være en god måde at starte en aften i sengen på.

Hvis du har brug for at se, hvordan det foregår i virkeligheden, kan du se en hjemmepornofilm, hvor Bredo knalder Jennie mellem hendes store bryster.

Videostill: ElviraFriis.dk  

 

Seneste 6-nyt

Hent flere