Sådan kan du passe godt på hende efter sex

Kvinders underliv er en noget mere sart størrelse end mænds. Hvordan du kan passe bedre på din kvindes underliv, giver vi dig tre tips til her

1 af 1

Annonce:

 

 

Som den gentleman du er, vil du sikkert gerne passe godt på din kvinde, når I har haft sex. Det er lige meget, om det er et one night stand eller en, du er i et forhold med. Vi har fået inspiration fra joe.co.uk til denne artikel om, hvad kvinder skal og ikke skal gøre efter sex.

Det kan måske virke fjollet for dig at gå op i, men sandsynligheden taler for, at du får meget mere sex, hvis hende derhjemme ikke døjer med en blærebetændelse eller anden form for infektion. Så hjælp hende på vej ved at minde hende om de her tre gode råd, hver gang I har haft sex.

1. Hun skal ikke vaske sig lige efter

Kvinder har større sandsynlighed for at få infektioner efter sex. Det er derfor vigtigt, at de ikke vasker deres dertil indrettede lige efter, at de har været sammen med en mand. Den reagerer nemlig anderledes og er mere modtagelig mod bakterier og andre infektioner, når den er hævet efter sex.

2. Tis efter sex

En god måde at undgå infektioner på for kvinder er, hvis de går på toilettet lige efter, de har dyrket sex. En meget almindelig infektion for kvinder efter sex er blærebetændelse. Men den kan kvinder mindske risikoen for at få, hvis de tisser inden for en time efter de har haft samleje. Hvis du ikke er til at putte så længe efter sex, har du altså nu den perfekte undskyldning for at lade være. 

3. Tag ikke et bad sammen

Det kan virke meget frækt at tage et bad sammen, men det øger faktisk også kvindens risiko for at få infektioner i underlivet. Hvis I gerne vil have sex et andet sted end i soveværelset, kunne det måske være en ide at gøre det i køkkenet eller i bryggerset oven på en tændt vaskemaskine.

Så undgår I også at falde og slå jer på det glatte gulv i brusekabinen.

 

Seneste 6-nyt

Hent flere