Sådan holder du længere i sengen

Vi giver dig fire gode råd

1 af 1
 

Sex skal aldrig bare overstås. Værst af alt er det dog, hvis sex med kæresten afsluttes før tid på grund af, at man bare ikke kan holde til mere stimulans.

Her får du fire gode råd til at holde længere i sengen.

Træn din penis
Det er ikke kun kvinder, der bør træne bækkenbundsmusklen hele livet igennem. Det bør mænd i lige så høj grad også gøre. Blandt andet for at kunne holde længere tid i sengen – og/eller for i det hele taget at kunne opnå rejsning, der specielt kan blive et problem i alderdommen.

En god måde for manden at træne og styrke bækkenbunden på er ”kugleløft” – og her taler vi altså om klunkerne. Stil dig foran et spejl, hvor du kan se, hvad du har gang i, og forestil dig så, at du skal løfte/trække kuglerne helt op i underlivet. Kugle-løftet styrker og træner nemlig din bækkenbundsmuskel – og hjælper dig samtidig til at kunne holde længere i sengen.

Hvad siger du for resten til en omgang hardcore anal workout, hvor man kommer helt i bund?

Dyrk sex i nye stillinger
En anden rigtig god måde at optræne sin evne til at holde længere på, handler om ikke at køre på i de samme 2 – 3 stillinger gang på gang. Hvilket med tiden altså også kan blive en smule ensformigt og måske endda kedeligt.

Ved at du/I tvinger jer selv ud i nye og indimellem måske også lidt problematiske sexstillinger, så bliver vejen til udløsningen automatisk også lidt længere og mere snørklet.

Ja, motorvejen er hurtigst og nemmest, mens den snoede landevej tager lidt længere tid, men samtidig byder på flere nye oplevelser og indtryk – hvis du forstår?

 Inspirationen til at gå nye sexveje kan du blandt andet finde lige her

 

Altid damerne først
Det betaler sig (som regel) altid at være en gentleman. Også i sengen. Så lad damen komme først – rent bogstaveligt, og brug gerne god tid og kræfter på at hjælpe hende på rette vej.

Der for langt de fleste kvinders vedkommende går via stimulation af klitoris. Hvis det altså skal ende med en orgasme.

På den måde, hvis du altså kan holde fingrene fra dig selv imens, burde der ikke være den store risiko for, at du kommer for hurtigt. Sex er desuden meget mere end at humpe på, indtil man ejakulerer – jo, det er det altså!

Så forsøg at bruge mere tid og kræfter på at glæde og fornøje hende, inden det bliver din egen tur til at få den store og forkromede omgang – det betaler sig.

Er du til at give hende oralsex, så lad dig inspirere af danske Freja Kochs pornodebut, hvor den unge pige får tunge for alle pengene.

Kontakt en sexolog
Problemer med for tidlig sædafgang og med overhovedet at kunne præstere rejsning, når man nu skal, er et kæmpe stort og indimellem uoverkommeligt problem for manden, der døjer med det.

Og er man først endt i den onde cirkel, hvor tankerne kun gør ondt værre, så er det for alvor slemt. Hvorpå man bør opsøge fx egen læge eller eventuelt en sexolog, der har forstand på de her ofte invaliderende problematikker. Og opsøg hellere hjælpen nu end at vente til i morgen.

Det skylder du både dig selv og dit fremtidige sexliv.

Kommer du i klørene på hende her, super frække Doktor Jennie, så skal du nok hurtigt komme på ret køl med evnen til rejsning igen.