Sådan gør du shopping sexet

Sol, sommer og langdistancesex - hop med på vognen

1 af 1
 

Mange danske par har allerede gjort det, og endnu flere kommer til at gøre det i løbet af det kommende sommerhalvår. Læs mere om sexlegetøjet, der gør det muligt for dig og kæresten at give hinanden seksuel spænding og forløsning i det offentlige rum.

Langdistancesex er så småt ved at blive det nye sort. Fordi man med sit sexlegetøj kan lege med sin partner på tværs af kontinenter, så er det mindst lige så ophidsende at benytte de selvsamme mobilkontrollerede produkter hjemme i dobbeltsengen sammen.

Eller hvis man en lun sommerdag tager en smuttur i Nyhavn for at mænge sig med tusindvis af turister og andre sommerhygge-glade danskere.

Med de nye og supersmarte smartphone styrede vibratorer sætter kun lysterne og fantasien grænsen for hvor, hvornår, hvordan og hvor længe, man sammen ønsker at give den gas med sit sexlegetøj. Og bedst af alt er det, når man leger i det såkaldt offentlige rum, at man 100 procent kan gøre det i det skjulte.

Hvis hun hjemmefra eller på toilettet i stormagasinet sørger for at smutte sin nye G-punktsvibrator på rette plads, inden I bevæger jer videre rundt i Dronningens København, så kan kun hendes hurtige vejrtrækning og skæren ansigter eventuelt afsløre lidt om, hvad I sammen har gang i.

Han trykker, hun kommer
Hos danske Sinful.dk, Skandinaviens førende webshop med alle typer af sexlegetøj til ham, hende og parret, fører man i dag en bred vifte af såkaldt langdistancesex produkter. De hitter blandt par, der af den ene eller anden årsag ofte er væk fra hinanden i måske længere tid ad gangen.

Med disse produkter kan man nemlig fortsat stimulere og tilfredsstille hinanden seksuelt. Der findes langdistancesex produkter, hvor kvinden primært er den givende part, mens manden så er den modtagende-

De fleste produkter i kategorien er dog primært designet til at manden styrer og kontrollerer, mens hun på den ene eller anden måde bliver pirret og vibrator-stimuleret.

En stor del af par legen med sexlegetøjet er desuden lige så mentalt som rent fysisk stimulerende – for både ham og hende. Specielt når man vælger at lege i det offentlige rum eller kører på med måske flere tusinde kilometers afstand til hinanden. 

For hvornår og hvor længe, tænker hun i situationen, bliver han næste gang vil stimulere mig? Mens hans frække tanker mere går i retning af den helt rigtige måde at få hende til at komme på. For hvordan sørger man for at hun opnår klimaks i lige netop det øjeblik, hvor hun står ved bardisken for at betale for kaffen og kagen?

The sexgame is on!