Sådan gør du kondom-brug til en leg

Det behøver ikke at være træls at benytte kondom. I dag kan du få gummi, der gør brugen af kondom til et krydderi på sexlivet – og hjælper dig til at kunne præstere bedre

1 af 1

Annonce:

 

Først en lidt tør og kedelig, men samtidig super vigtig indledning: Din risiko for at få klamydia og andre typer af kønssygdomme er større end nogensinde i Danmark, melder Sundhedsstyrelsen. Som utvivlsomt hænger tæt sammen det faktum, at flere danskere end nogensinde her i 2017 lever som singler – og singler har som bekendt også behov for sex. 

Oven i dette foretrækker mange mænd og kvinder i dag at dyrke sex uden kondom. Hvis man af omstændighederne altså ikke ligefrem bliver tvunget til at finde gummiet frem fra inderlommen.  

Så pt. er det altså lidt et minefelt af kedelige kønssygdomme derude – og ingen andre end du selv kan i princippet sikre, at du ikke blive del af statistikken. Og, om du vil det eller ej, så både staves og udtales løsningen altså kkondom

Som dog ikke behøves at være et så kikset og usexet valg endda – faktisk tværtimod!

Lir og leg med kondomer
Døjer du som mand fx med, at rejsningen og gejsten helt automatisk falder i takt med, at kondomet pilles ud af pakningen og som altid er forbandet svært at få rullet på, så tjek lige Wingman kondomet Det kan selv den mest fulde og/eller fummelfingrede mand eller kvinde med et snuptag få kørt på plads.

Har du til gengæld problemer med altid at komme for hurtigt, som kan være mindst lige så slemt, så kan det forestående knalds reddes via et kondom med en let bedøvende creme.

Er du til gengæld ude på at give hende chokoladestang, så bør du servere denne variant for hende.

I dag er et kondom ikke bare et kondom, men kan derimod være et spændende, sjovt og for begge parter underholdende stykke sexlegetøj i sig selv. Samtidig med at gummiet, som trods må være det vigtigste, sikrer dig og din partner imod viften af kønssygdomme, man desværre ret hurtigt i dag kan rage til sig.

Se også: Glidecreme forhindrer dit sexliv i at blive en tør ørkenvanding

Se også: Kondomer er ikke længere bare kondomer  

Seneste 6-nyt

Hent flere