Sådan giver Joan Ørting sexterapi

Den berømte sexolog udgiver nu podcasts

1 af 1

Annonce:

 

Hele landets sexolog og sexolog-uddannelsesudbyder Joan Ørting er klar med et helt nyt tiltag:

Ekstra Bladets tidlige brevkasseredaktør sender gratis podcast, hvor hun giver sexterapi til mere eller mindre anonyme danske mænd og kvinder.

Joan har en klient i terapi foran åbne mikrofoner. Lytteren har mulighed for at være en flue på væggen, når Joan og klienten går dybt ned i klientens seksuelle udfordringer.

Foreløbig ligger der to pocast klar. Karen, hvor hun fortæller om de mange grænseoverskridende seksuelle oplevelser, hun dyrkede med sin mand, men hun havde ikke sig selv med. I dag har parret ikke haft sex i 6 år, og terapien handler om, hvordan de kan finde hinanden igen.

Du kan også lytte til podcasten med masochisten Peter, som hver uge har været utro med prostituerede, mens han var gift. I dag er han single, og nervøs for, om han kan være tro i sit næste forhold.

På søndag er det Ken, der fortæller, at han lider af for tidlig sædafgang, og at han er nervøs for, at hans elskede kone vil forlade ham pga. det problem.

Formålet med de spændende udsendelser, der kommer hver søndag, er at give danskerne en mulighed for at spejle sine egne seksuelle udfordringer og få vendt og drejet det problem, som de selv går og tumler med.

Find Joans podcast her

Se også: Brev til sexologen: Kæresten er jaloux på min dildo  

Se også: Anette, 38: Fantaserer om sex med helt fodboldhold  

Seneste 6-nyt

Hent flere