Sådan giver du hende en finger-orgasme

Fingervibrator giver overmenneskelige evner i sengen. Et håndjob har aldrig været lettere

1 af 1
 

En sølle (pil)finger. Sværere behøver det altså heller ikke at være - og så kan den lille fingervibrator endda benyttes til stimulation af både ham og hende. Og ikke nødvendigvis hele tiden under bæltestedet.

Vi mennesker kan rigtig meget kinky og frækt med vores fingre og hænder, tunge og kønsdele, men vi har også en række naturlige begrænsninger. Fx evner vi ikke at efterligne en vibrator – hverken med tungen, fingrene eller andre legemsdele.

Så for at opleve netop denne form for seksuel stimulation, specielt kvinder er til, må man nødvendigvis ty til ”hjælpemidler” – altså et eller flere stykker sexlegetøj. Hvilket flere og flere, både mænd, kvinder og par da også rigtig gerne gør, når der skal lidt ekstra krydderi på sexlivet.

Hos danske Sinful.dk, Nordens førende webshop med salg af alle typer af sexlegetøj, fås sexlegetøj i alle tænkelige størrelser og afskygninger.

Men stort, som bekendt, er ikke altid lig med bedst og mest fantastisk. En helt ny såkaldt fingervibrator, der seriøst er petit, er et rigtig godt og super vibrerende eksempel og bevis på.

Den kaldes Miss V Sweetheart.

Går direkte i klitten
Mange mænd, som bruger en klitorisvibrator på kæresten, har indimellem svært ved ordentligt at ramme plet. Og det er naturligvis noget skidt.

Når manden i sengen derimod benytter en fingervibrator, så er det pludselig noget helt andet. Så har han pr. automatik meget bedre styr på, hvad han nu har gang i.

Og selv om produktet primært er designet til at fremkalde klitorisorgasmer med, så kan Miss Sweetheart fx også benyttes af hende på ham.

Hvis kvinden giver sin mand et godt, gammeldags håndjob, så kan frøken Sweetheart give en hjælpende pege- eller langefinger med i projektet.

Så er der pludselig dømt håndjob på den ekstra fede og givende facon. Lige som brystvorterne, mellemkødet, kuglerne og små, pirrende cirkelbevægelser lige rundt om anus også er det helt perfekte job for en effektiv fingervibrator.

Og er du den, der bare ikke kan få nok af fingre, der i den helt store stil vibrerer og stimulerer, hvorfor så ikke gå all in med enten en eller et par super frække massagehandsker, der er udstyret med en lille vibrator i hver enkelt fingerspids.

Det helt perfekte krydderi på den helkropsmassage, du i snart så lang tid højt og helligt har lovet hende.