Sådan giver du en ordentlig røvfuld

Med produkter og remedier fra Zado bevæger du dig ind i det sorte og mere hårdtslående sexunivers

1 af 1

Annonce:

 

Hvis du ikke allerede har fantasierne og lysterne, så hjælper spredestangen, halsbåndet og hovedseletøjet med gag dig godt på vej.  

Sado, Zado – vi er på rette vej. I retning af den del af det seksuelle univers, hvor det handler om at dominere og/eller lade sig dominere. Hvor pisk, håndjern, kæder og læder manchetter og læderhalsbånd har en fast plads i skabet med produkter og remedier.

Og hvor stor tillid til den eller de, man sexleger med, er et must for en god, givende og tryg sexoplevelse.

Zado, der fremstiller alt du lyster til en mere hardcore sexseance, har med succes slået sig op på at hjælpe specielt sort-sex-entusiaster med at gøre fantasi til virkelighed. Ved at satse på produkter og remedier, man kan smække, piske, lænke og fiksere hinanden med.

Som fx spredestangen med tilhørende lædermanchetter Din garanti for, at din partner på sengen eller stående op af korset nede i kælderen IKKE kan samle benene. 

Og brokker han eller hun sig alligevel over situationen, så har Zado også råd for det – i form af et seriøst stort holdkæft-bolsje, der kan lukke munden på selv den største brokkerøv. 

Husk stopord og naturlig omsorg
Men fordi du køber dig en lækker pisk, er det ikke ensbetydende med, at du skal piske din partner til blods. Slet ikke.

At lege med BDSM (Bondage & Disciplin, Dominans & Submission) kræver nemlig stor tillid parterne imellem – og er man ude i grænselandet, så er det altid en god ide med et såkaldt stopord.

Et helt specielt ord, I sammen aftaler, der bør benyttes, inden grænsen er overskredet. Benyttes ordet, så stopper legen lige med det samme.

De fleste, der tænder på s/m, bondage og generelt tiltrækkes af det såkaldt sorte sexunivers, er rent faktisk yderst omsorgsfulde over for de personer, de leger med.

Mentalt er der en stor og gensidig respekt parterne imellem, og det betyder mindst lige så meget som det rent fysiske.

Se også: Fjernstyr hendes orgasmer med verdensberømt vibratorklemme  

Seneste 6-nyt

Hent flere