Sådan får du hende krogen - analkrogen

For at få hende hægtet på analkrogen, må du først få hende til at tænde på at modtage analsex

1 af 1
 

Flere danskere end nogensinde benytter i dag sexlegetøj. Dette sammenholdt med, at der i Danmark er flere singler end nogensinde tidligere må næsten betyde, at kun flere og flere singlemænd og singlekvinder krydrer onanien med forskellige typer af sexlegetøj.

Desuden af diverse former for anal pirring og anal penetration her i 2018 mere udbredt end nogensinde – og det er i lige så høj grad mændene, der har fået øjnene op for, at det faktisk kan være ret fedt og givende at modtage analt. Også når man leger med sig selv. 

Vigtigt er det bare, om man anal-hygger solo eller sammen med sin partner, at sexlegetøjet er udstyret med en fysisk stopklods. Så der trods alt er en fysisk grænse for, hvor langt dildoen, vibratoren kan komme op.

Som fx med denne analkrog fremstillet i rustfrit stål, hvor både det krogede design og ringen ude i enden af produktet gør, at sexlegetøjet ikke risikerer at smutte for langt op.

'Brug øjet i krogens ene ende til at binde den dominerede fast mens stålkuglen i den anden ende indføres analt for en pirrende og intens stimulation,' skriver den danske webshop med sexlegetøj, Sinful.dk, om en af måderne, man som par kan benytte dette specielle produkt på.

Sådan anal-kroger du dig selv
Men krogen kan med stor fornøjelse altså også benyttes solo – og meget nemmere end hvis man kaster sig ud i omgang anal penetration med en traditionel dildo. På grund af det – ja, krogede design, er det nemlig super enkelt og helt uden besvær at bruge krogen og stålkuglen analt på sig selv. Og ja, man kan også benytte den vaginalt, hvis man passer godt på.

Er du hverken til at kroge dig selv eller din partner analt, så findes der i dag et utal af anale stykker sexlegetøj, der fås i alle tænkelige størrelser og designs. Husk dog blot på, at stor, når det kommer til anal penetration, ikke nødvendigvis altid er lig med bedst.

Og er du debutant, så læg gerne fra land med noget mere overkommeligt i genren – som fx denne danske begynderboks.

Hvor du samtidig får en inspirerende guide til, hvordan man bedst og mest behageligt får prikket hul på de forestående anale glæder.