Sådan får du frækkere og mere fængslende sex

Lige så snart du finder de håndjern frem, er hun ikke i tvivl om, hvad der nu er i vente

1 af 1
 

Klæder skaber folk, og en stor og potent bil hjælper dig til at score damer og sex – og sådan har det altid været.

Når det kommer til det rent seksuelle, kommer du som mand som regel længst ved at være den styrende og dominerende i sengen. Trods nok så meget ligestilling tænder de fleste kvinder nemlig fortsat mest på, at manden i sengen opfører sig som en mand med stort M.

Frem med håndjernene
Hvis I tænder på blot en smule dominans i sengen, så kan et sæt effektive håndjern og andre former for bindeting gøre underværker for jeres fælles lege.

For ikke blot sender legetøjet et meget klart signal om, hvad der nu er i vente.

Håndjern – som fx Fifty Shades varianten fra danske Sinful.dk, baner også vejen for helt nye typer af lege, hvor både den givende og modtagende part er meget mere i ”rollen”. For det er ikke bare lige sådan for ham eller hende, der med spredte ben ligger lænket til sofabordet, på egen hånd at slippe ud af jernene igen.

Bind og bol hende 
Med såkaldte cuffs – som disse fra danske Sinful.dk, der er super skånsomme ved håndled og ankler - opnår man den samme frække effekt og oplevelse.

Og når man først har taget hul på at udleve de fælles fantasier om fængslende sex, så er der ofte ikke langt til også at bringe bondage ind i billedet.

Måske ikke typen af bondage, der kræver flere hundrede meter reb og en mindre universitetsgrad i kunsten at binde de helt rigtige knuder og knob.

Men meget mindre og mere enkelt kan også sagtens gøre rebtricket. Desuden er der vel også en grænse for i hvor lang tid, du bruger på at binde hende, inden du boller hende – ikke mindst oplevet fra hendes blottede position på sengen.

 

----------------