Sådan får du en ren numse at dyrke analsex i

Går du og hende derhjemme og pønser på at prøve en gang fræk pegging eller anden form for analsex, kunne tanken måske have slået dig, at det ikke er det mest rene sted på din krop, hun skal i nærkontakt med. Men hvordan får du gjort rent bagude, før det går løs? Det får du en lille guide til her.

1 af 1

Annonce:

 

 

Analsex til mænd er hot og især pegging er blevet rigtig hot blandt heteroseksuelle par. Det er hendes måde at give dig mulighed for at opnå den meget omtalte prostataorgasme på. Det kræver et strap-on sæt til hende med en anal-dildo på og så en god gang glidecreme der er udviklet specielt til analt brug.


Numsehullet er ikke det reneste sted på din krop

Selv om analsex er blevet et mindre tabubelagt område for mænd, så er der stadig mange, der har det stramt med det. Ikke fordi de er bange for at blive homoseksuelle af det, men fordi de jo godt ved, at den del af anatomien måske ikke er den mest rene del af deres krop. Samtidig er der jo mange, der også har en vis form for hårvækst på den kant.

Så det er ikke nødvendigvis, fordi mænd er bange for at få noget op i bagdelen, at de kan være lidt nervøse over at skulle dyrke analsex. For hvad er da mere ulækkert, end hvis der kommer noget brunt på anal-dildoen eller at du får sluppet en lille vind, når hun først stikker den ind.


Rengøringsudstyr til undervognen

Men selvfølgelig findes der da også rengøringsudstyr til den del af din anatomi. Dels særlige sæber der er tilpasset områdets følsomhed og dels nogle særlige rengøringsprodukter, der på det nærmeste giver dig et helt lavement, så du er sikker på, at der ikke sidder nogle brune kager og venter på hendes indtrængen.

Rengøringsudstyret købes oftest i kategorien for legetøj til analsex hos enhver webshop på nettet, der sælger sexlegetøj.

Det mest forsigtige og skånsomme af den type rengøringsudstyr er en anal douche. Den minder om sådan en gammel ørerensebold og virker på samme måde. Har du en, du ikke bruger til ørerne længere, kan du sikkert også bruge den bagude. Sug vand op i bolden og så op med spidsen i numsen og tryk ud.

Skal du gå mere grundigt til værks, kan du også få nogle særlige brusehoveder, der er udviklet til anal rengøring. Sæt sådan et på bruseren og stik det indendørs, så bliver du spulet inden du bliver…. Men lad nu være med at sæt bruseren på fuld styrke.

Når numsen er fin og ren, kan du nemmere slappe af og nyde det, der kommer – og du slipper for, at hun render skrigende væk, fordi der kommer mere med ud, end hun bryder sig om. Med en ren numse skal det nok blive godt.
 

Seneste 6-nyt

Hent flere