Sådan får du en kæmpediller til weekendhyggen

Hvad man ikke lige er født med, kan man heldigvis købe sig til. Med Fantasy X-tensions kan du glæde og chokere kæresten med en ekstra stor

« Forrige
1 af 2
Næste »
 

'Sleevet forstørrer hans penis med 7,6 cm i længden og hele 33 procent i omkreds. Perfect Extension kan tilpasses i længden, så den passer til de fleste mænd.'

Sådan skriver danske Sinful.dk, der fører et stort udvalg af såkaldt penis-sleeves fra producenten Fantasy X-tensions.

Den lynhurtige vej til at få mere tykkelse og længde at gøre kæresten godt med i forbindelse med sex – og når I begge på et tidspunkt er kommet godt i mål, så ryger sexlegetøjet bare tilbage skuffen igen. Nemt og lige til – og er samtidig en super god og effektiv måde at krydre det fælles sexliv på.

Og nej, de forstørrende penis-sleeves er ikke henvendt mænd, der har en ikke så stor.

Denne her type af sexlegetøj, der i høj grad henvender sig til par, er søreme også brugbar for manden, der er normalt eller ekstra godt udstyret. Men som indimellem (alligevel) godt kunne tænke sig bare lidt flere centimeter at fornøje sin partner med.

Med eller uden penishoved?
Indimellem kunne man godt ønske sig, at der ikke var så mange forskellige varianter at vælge imellem – og så alligevel ikke. For det handler jo trods alt om legetøj, legetøj til voksne, og hvert enkelt produkt giver parret mulighed for at variere legen.

Sådan også med forlænger-produkterne fra Fantasy X-tensions, hvor de fleste sleeves, der alle er hule, så penis kan komme til, er designet med et tilhørende penishoved.

Men der findes altså også Fantasy-sleeves, der ”kun” gør penis tykkere, mens glans/pikhovedet til gengæld er helt blottet. Der helt naturligt giver en noget bedre føling med, hvad man nu har gang i sammen med kæresten.

Hvis du ønsker at få det store og forkromede overblik over alle de forlænger-sleeves, du kan sexglæde dig selv og kæresten med, så bør du/I kigge med her. Men husk nu lige at læse om hvert enkelt produkt, inden du eventuelt bestiller lidt af en overraskelse hjem til den kommende weekendhygge. For der er nemlig, som sagt, pænt stor forskel på, hvor lang og/eller tyk de forskellige typer af penis-sleeves evner at gøre dig.