Sådan får du ekstra svedig sommersex

Lummer i latex: Flere og flere sværger til sexudfoldelser iført kropsnært gummi

1 af 1
 

For mange, der ikke er til latex, er latex tøj lig med at være til sort og hardcore sex – og der er da helt klart også latexentusiaster, der tænder for vildt på BDSM-lege. Men ikke alle gør det.

For en del både mænd og kvinder, der seriøst elsker og nyder at iklæde sig tætsiddende latex, der er beklædningen nemlig en fetich i sig selv.

Hvor det for vedkommende primært handler om duften og følelsen af at iklæde sig t-shirten, catsuiten, masken, handskerne, bukserne, de lange strømper mv.

Hvorfor både mænd og kvinder, der nærmest ikke kan leve uden deres latex outfits, da meget ofte også er at finde i fetish-miljøet, hvor det er muligt at dele passionen med ligesindede.   

Hos danske Sinful.dk, Skandinaviens førende sexshop med salg af alle typer af sexlegetøj og andre erotiske produkter, der fører man et bredt udvalg af latex beklædning til både mænd og kvinder – og hvor der da heller ikke lægges skjul på, at gummi-produkterne sender et ret så klart signal om sex, sex og atter sex. 

Det er disse latex bukser med indbygget penis-sleeve et ret så kinky og visuelt eksempel på, men som du nok ikke bør rende alt for synligt rundt med i det såkaldt offentlige rum, selv om bukserne i princippet intet afslører. 

Latex på club
Nøjagtig som korsettet atter er blevet superhot blandt både unge og lidt mere modne kvinder til at gå i byen med, eventuelt kombineret med et par stramme cowboybukser, er diverse beklædningsgenstande i latex også blevet in at kombinere med andre stilarter.

Det borger for en ekstra hot nat på dansegulvet på det lokale diskotek.

Nu hvor vi er ved det hotte og svedige, som den danske sommer i år i den helt store stil har budt os på, så kan diverse former for latex beklædning for alvor få sveden til at springe – uden at man laver de helt store krumspring.

En effektiv måde at booste slankekuren på, tænker du måske – ja, måske, men pas nu alligevel lidt på. Både i forbindelse med diskoteksturen og sexudfoldelserne iklædt latex.

Sørg hele tiden at have godt med vand lige i nærheden. Ellers kan den hotte sexhygge nemlig meget hurtigt forvandles til et super svedigt mareridt, du med garanti helst ville have været foruden.