Sådan bygger du jeres egen sexmaskine

Har du og hende derhjemme gået og leget med tanken om at købe en sexmaskine, men synes de er for dyre? Så kunne du jo også vise dig som den handyman, du er og bygge den selv. Det kræver bare noget, hun kan sidde på og så en rigtig kraftig vibrator og eventuelt en dildo af en art.

1 af 1

Annonce:

 

 

Det kan måske lyde lidt kinky. Men der er altså noget fascinerede ved at se sin kvinde blive taget af en sexmaskine. Måske er det fordi vi mænd bare er vilde med maskiner og vi derved kombinerer de to ting, vi synes allerbedst om og samtidig gør det til noget seksuelt. Endelig er der jo også muligheden for at betjene hende i nogle andre huller, mens hun er i sexmaskinens vold. Uh, det er svært at forklare…


Sexmaskiner koster kassen

Det eneste problem er, at sexmaskiner prismæssigt ligger i en helt anden liga end almindeligt sexlegetøj. Og så fylder de oftest en del. Derfor kan de være svære at skjule for nysgerrige (barne)øjne og svigermødre.

Men heldigvis er der jo lidt handyman gemt i de fleste af os og faktisk er det der med værktøj og redskaber endnu en ting, vi mænd elsker. Så hvis du bygger din sexmaskine selv, ender du med at skabe en rigtig Kinder-overraskelse af tre ting, du holder af: Sex, maskiner og værktøj. What’s not to like!


Hvad består en sexmaskine af?

Før du kan gå i gang med at bygge, skal vi lige have defineret, hvad en sexmaskine består af, samt fundet nogle gode alternativer til de enkelte dele, som du måske har derhjemme.

Først og fremmest er der jo selve den del af maskinen, hun skal sidde eller ligge på. Her kunne en gammel stol måske bruges eller endnu bedre en gammel saddel fra en hest eller alternativt en cykel. Det handler især om, hvor komfortabelt det skal være, samt hvor gode muligheder hun har for at holde sig fast. For når først maskinen kører, skulle hun jo gerne blive helt ustyrlig.

Har I ikke noget derhjemme, som er velegnet, kan en tur i den lokale genbrugsbutik sikkert afsløre nogle velegnede møbler, der kan bruges til maskinen.

Foto: shutterstock
Sexlegetøj til sexmaskinen

Dernæst kommer naturligvis selve det, der skal give hende den ene orgasme efter den anden. Her kan du med fordel hente noget sexlegetøj ind i konstruktionen. Enten noget I har i forvejen eller noget, der bliver købt ind specielt til sexmaskinen.

Det kræver naturligvis noget sexlegetøj med god orgasmegaranti og noget, der kan stå distancen og kan holde til at køre i længere tid. Her kunne en kombination af en dildo med sugekop og så en kraftig Magic Wand som en af disse gøre tricket.

Derved kan hun både blive penetreret og få stimuleret klitoris af en af verdens mest kraftige vibratorer – helst en af dem med ledning. De har oftest større effekt og løber ikke tør for batterier midt i det hele.

Du kan selvfølgelig også vælge at tilkøbe en af de dildoer eller andre overtræk, som kan fås til mange af de Magic Wands, der er på markedet i dag. Det gør det muligt også at sende vibrationer ind på hendes g-punkt.

Alternativt kan du vælge en kraftig rabbit vibrator, som stimulerer både klitoris og g-punkt på en gang. Der findes en del af den slags ”maskiner”, som også er ret voldsomme i vibrationerne.


Sådan samler du sexmaskinen

Med alle delene i hus, kan du så begynde at konstruere sexmaskinen. Tager du en almindelig køkken- eller spisestuestol uden betræk, er det nemt at montere en sugekop-dildo på den. Det er også forholdsvist let at finde et sted at bore et hul, hvor du kan placere Magic Wand vibratoren, så den rammer hendes klitoris, når hun sætter sig på stolen. Det kræver dog nok et kopbor, hvis du skal lave et pænt hul i stolen uden for mange splinter.

Når hullet er lavet, skal du slibe kanten ned, så den bliver helt glat. Det vil hun helt klart sætte pris på. Lad hende derefter prøvesidde stolen, så du kan justere Magic Wanden præcist. Derefter kan du sætte den fast med nogle træstykker eller noget andet, der kan holde ”maskinen” i den rigtige position.

Så er det bare at tænde for kontakten og nyde synet.

 

Seneste 6-nyt

Hent flere