Sådan bliver hun ekstra fræk, feminin og fristende

Hvis indpakningen af kvinden er udover det sædvanlige, bliver man som mand ekstra fornøjet over såvel udpakning som indhold

1 af 1
 

Danskerne er hooked på at swinge som aldrig tidligere – og mange flere vil med garanti tage skridtet ind over dørtærsklen til swingerklub-miljøet i løbet af de næste år.

For er der et sted, hvor man som kvinde IKKE risikerer at blive seksuelt chikaneret, så er det meget paradoksalt i netop sex- og swinger-klubberne.

Til gengæld er man som kvinde garanteret ekstra stor og udelt, positiv opmærksomhed – og vælger man endda at møde frem i klubben iklædt super sexet lingeri, der intet overlader til fantasien, så kan man lige godt forberede sig på en ekstraordinær aften og nat.

Hos Sinful.dk, der udover et bredt udvalg af alle typer af sexlegetøj, også har specialiseret sig i lækkert, erotisk lingeri, er det også muligt at handle eksklusivt lingeri fra the Cottelli Collection.

En helt særlig kollektion, der får kvinder til at savle, mens mandens mundvand slet ikke er til at styre, når kæresten fx ifører sig sine bundløse netstrømpebukser.

Ok, man har set og dyrket hende uden tøj på før, men her er det helt klart indpakningen og forventningsglæden, der styrer gamet. Og er man ude blandt andre, i swingerklubben eller til en privat sexfest, så skal hun nok også vække berettiget opsigt – samt få andre mænd til at få problemer med at styre mundvandet.

Den perfekte kærlighedsgave…med bagtanker
I dag er det mere accepteret og almindeligt end nogensinde, at man forærer kæresten et stykke sexlegetøj. Til enten jul eller fødselsdag. Eller måske for at glæde ham eller hende derhjemme på en ganske almindelig, grå hverdag. Der så hurtigt bliver tanden mindre grå og kedelig.

Sådan er det jo helt generelt med voksenlegetøj, man heldigvis aldrig bliver for gammel eller kedelig til at lege med.

En anden type af kærlighedsgave i samme genre, hvor det heller ikke gør spor, at gaven købes og leveres med lidt frække bagtanker, er netop sexet og kinky lingeri til hende.

Kvinder elsker som bekendt gaver, og gerne den slags, der overbringes som et lyn fra en klar himmel. Så her er det næsten helt umuligt af ramme fuldstændig ved siden af skiven.

Særligt hvis det bundløse blonde-sæt fx ligger klar til hende på sengen en fredag eller lørdag aften, hvor du som glad giver godt kunne tænke dig at bruge tid på andet og mere end at drikke kaffe og spise flødeskumskage til hvad nu tossekassen end har på flimmer-menuen.