Sådan bliver dit sexlegetøj endnu bedre

Du snyder dig selv for en ekstra lækker oplevelse med sexlegetøj, hvis du ikke bruger godt med glidecreme

1 af 1
 

For kort tid siden fortalte den 42-årige singlepige Mill om sin passion for en ekstra stor penis – samt at hun nu havde hjemme testet fire ekstra store dildoer fra danske Sinful.dk.

En artikel, der er blevet ekstra meget læst og kommenteret både positivt og negativt – og hvor Mill undervejs også løfter sløret for, at en dildo altså godt kan blive FOR stor. I hvert fald oplevet med egen krop. 

Mere vigtigt i den forbindelse er dog måske, at kvinden igen og igen gør opmærksom på, at godt med glidecreme er super vigtigt, hvis man skal have den bedste og mest lækre oplevelse ud af brugen af sine dildoer.

For selv om man er nok så tændt, så giver en god og effektiv smørelse lige det der sidste, der gør, at oplevelsen med sexlegetøj bliver helt optimal.

En anden kvinde, der i den helt store stil beskæftiger sig med sexlegetøj, er danske JoanB, Danmarks førende sexlegetøjsekspert, der her bakker 100 procent op om Mill.

- I mit univers er glidecreme et super godt stykke flydende sexlegetøj i sig selv. Til når man fx bruger fingrene og hænderne på hinanden - eller bruger hænderne på sig selv. Når det kommer til brugen af sexlegetøj, der er fremstillet i silikone, så skal man altid sørge for at benytte en vandbaseret glidecreme . Aldrig en silikonebaseret, der interagerer med ens produkt og risikerer at få overfladebelægningen til at gå i opløsning.

Sexlegetøj eller hjælpemiddel?
- Til gengæld vil jeg klart anbefale den silikonebaserede, når I fx bruger hænderne på hinanden, da disse cremer ofte er tanden mere drøje end de vandbaserede. Så bliver sexlegetøjet pænt nede i skuffen, så brug en silikonebaseret - også i forbindelse med den frække massage og decideret samleje, smiler JoanB.

Hun er super glad for, at glidecremer over en bred kam ikke længere har dette her lidt kedelige hjælpemiddel-stempel på sig længere.

- Har man som kvinde problemer med at blive våd nok, lige gyldigt hvor ophidset man nu er, så er glidecremen et super godt og samtidig nødvendigt hjælpemiddel. Men samtidig er glidecremen altså også sexlegetøj i sig selv. Som alle under alle omstændigheder altid bør have ved hånden, når der enten er solo- eller fælles hygge på programmet, slutter JoanB.