Sådan bliver den frække træning sjovere

Bækkenbundstræning lyder måske ikke specielt sexet, men er det i meget høj grad

1 af 1

Annonce:

 

Smart i en fart – på den positive og legesyge facon. Nu kan du gøre det til en leg at træne og styrke bækkenbunden ved at benytte smartphone kontrollerede bækkenbundskugler. 

Bækkenbundstræning lyder måske ikke specielt sexet, men er det i meget høj grad. Forstået på den måde, at en sund og stærk bækkenbund er en af de væsentlige forudsætninger for et sundt og godt sexliv.

Hele livet igennem.

Og endnu engang kommer den stærkt fremadstormende sexlegetøjs-teknologi os til gode.

Hvor træning af bækkenbunden i ”gamle dage” mere eller mindre udelukkende bestod af knibeøvelser, så kan man her nu lege sig til samme positive resultat. Det er denne app-styrede bækkenbundstræner er et rigtig godt bevis på. 

Nøjagtig som nede i fitnesscentret, når ben-, bryst- og mavemusklerne skal trænes og trimmes, så går det noget nemmere, når der kommer lidt leg og underholdning ind over øvelserne.

Det samme gør sig i høj grad gældende for træningen af bækkenbundsmusklen, der også er kendt som den skjulte muskel. Fordi musklen er placeret indvendig i kroppen.

Men fordi man ikke lige kan se bækkenbundsmusklen – eller med det blotte øje kan se resultatet af sine øvelser med bækkenbundskuglerne, så er træningen mindst lige så nødvendig. Og her kommer smartphonen, den smarte bækkenbundskugle og den dertil hørende trænings-app ind i billedet.

Til træning og pirrende solo-hygge
En ekstra positiv sidegevinst ved at investere i et af de smarte og app-kontrollerede bækkenbundstrænere er, at du kan krydre det søde og pirrende med det mere nødvendige.

Et æg som fx Bloom fra We-Vibe, der er med tre udskiftelige vægte, er nemlig også til hyggebrug.

Både når du leger alene eller har din partner med i sengen – og da æggets vibrationer styres via smartphonen, så kan det lige så godt være ham som hende, der bestemmer vibrationsstyrken og tempoet undervejs. Men brug nu endelig ikke ægget analt. Det er udelukkende til vaginalt brug.

Til gengæld kan ægget/bækkenbundskuglerne med stor fornøjelse for begge parter lige så godt benyttes ude af huset som hjemme under dynen. Og her er det helt klart positivt for legen, hvis det er ham, der styrer og bestemmer hvornår, hvordan og hvor længe, hun lige nu og her skal pirres og stimuleres. 

Se også: Når det kniber med sexlysten  

Se også: Mand, træn din bækkenbund og få bedre sex!  

Seneste 6-nyt

Hent flere