Så skal hun i biografen igen, for nu kommer Fifty Shades Darker

Så skal vi til den igen. Langt om længe lander efterfølgeren til storfilmen Fifty Shades of Grey. Den hedder Fifty Shades Darker lige som anden bog i romanforlægget skrevet af E.L. James. Så nu skal hun i biografen igen, mens du skal i gang med reb, pisk og paddles, når hun kommer hjem. For som altid følger der en sand strøm af spændende, nyt Fifty Shades sexlegetøj i filmens kølvand.

1 af 1

Annonce:

 

 

Der er dømt dybe suk og våde trusser i biografsæderne. For efter nogle års tovtrækkeri med forfatteren bag det verdensberømte bogfænomen Fifty Shades of Grey er den næste film i serien langt om længe kommet hele vejen i mål. Men det har efter sigende holdt hårdt og været dyrt for filmfolkene. For E.L. James har været meget krævende og tonen har til tider været bidsk.

Anastasia og Mr. Grey tilbage igen

Men nu kommer så endelige fortsættelsen, der bringer os næste kapitel om den unge Anastasia Steel og Christian Grey – for de to er naturligvis tilbage sammen. Men denne gang stiller Anastasia betingelser: ”This time! No rules, no punishments – and no secrets!”, kræver hun.

Men det skal hurtig vise sig, at blive svært. For dels spøger Christian Greys indre dæmoner og dels forfølges parret pludselig af en af Mr. Greys tidligere erotiske bekendtskaber, der stalker både parret og Anastasia Steel. Det giver filmen et yderligere lag af spænding. Det er ikke bare ren erotik og sengekantsscener alt sammen.

Det bedste kommer først bagefter

Skal du forkæle hende til den nært forestående Valentines Day, kunne du jo invitere hende i biografen. Vil du gerne slippe, kan du også bare forære hende to billetter til filmen. Så kan hun tage sin bedste veninde med ind og se filmen. Det vil sikkert også glæde venindens mand.

Derhjemme kan du så gælde dig, til hun kommer hjem. For går det lige som sidste gang, varer det ikke længe, før du skal i gang med at give den som den hjemlige Christian Grey. Så selv om filmen måske ikke er lige noget, vi mænd bliver vildt ophidsede over, så er det, der kommer bagefter bestemt ikke værd at kimse af.

 

Masser af nyt Fifty Shades sexlegetøj

Ligesom til den første film, kommer der også en sand bølge af nyt sexlegetøj til denne film. Det er også oplagte gaveideer til Valentines Day, hvis du lige vil sætte tyk streg under, hvad du forventer at få ud af de to biografbilletter, hun har fået lige inden.

Der er bestemt ikke noget lyserød, hård plastikdildo over Fifty Shades sexlegetøj. For ligesom sidst er det lækre sager, der er i en klasse for sig selv. Som med filmen har alle produkter været forbi forfatteren til nøje granskning og godkendelse. Så intet er overladt til tilfældighederne her.

Prisen er naturligvis også lidt mere eksklusiv, men det vil hendes reaktion sikkert også være, når hun pakker æsken op. For kvaliteten og eksklusiviteten er gennemført helt ud på fronten af emballagen. Det skulle jo gerne virke som om, det tilhørende Fifty Shades sexlegetøj er så eksklusivt, at det er en rigmand som Christian Grey værdigt.

Så selv om du måske skal se en film, der ligger langt uden for dine præferencer for god film, er det det værd at tage med, når du ved, at I skal hjem og lege med det nye Fifty Shades sexlegetøj, der bl.a. fås lige her.

 

Seneste 6-nyt

Hent flere