Så nemt og billigt bliver hun den frække missekat

Sådan hjælper du kæresten til at blive en super fræk og sex-kælen lille misse-miav-kat i sengen

1 af 1
 

-- Denne artikel indeholder sponsorlinks --

Vi kender det alle. Eller i hvert fald de af os, der har været i det samme parforhold i mange år.

Nemlig at det da forekommer mere eller mindre udlevet pr. automatik. Med hvad dertil hører af ofte mindre ophidsende tiltag. For på forhånd kender man jo turen fra manglende forspil til hurtig forløsning til hudløshed.

Og selv om man inderst inde da godt ved,, at den er gal med sexlivet, så er det ofte ekstremt svært at få gjort noget seriøst ved problemet. For blot tanken om at gå ud af helt nye veje virker helt uoverskuelige.

Men det behøver altså ikke at være så forbandet besværligt og uoverkommeligt endda. For selv små ting, meget små ændringer og nye tiltag, kan nærmest udrette mirakler. Ikke mindst når det lige netop kommer til et slunkent sexliv.

Frække og pirrende heldragter
”Dragterne kan dog fås i mange forskellige varianter, så der findes også nogle i net som er gennemsigtige og utrolig frække og pirrende. Andre dækker hele kroppen undtagen brysterne, hvilket mange også finder rigtig frækt,” fortæller den danske webshop med sexlegetøj og frækt lingeri, Sinful.dk om catsuit varianten henvendt kvinder – og fortsætter så:

”Flere af dragterne er bundløse. Dragten smyger sig lækkert om kroppen, og med et lille diskret hul ved de nederste intime dele, kan I pirre hinanden hele aftenen ved tanken om, hun hele tiden er klar til ham.”

Say no more! Resten overlader vi derfor til fantasien og jeres fælles lyster.

Om det lige er en catsuit til hende eller andre former for lettere kinky lingeri til måske både ham og hende, der i sidste ende skal til, det er naturligvis helt op til hvert enkelt par selv at vurdere hjemme foran skærmen.

Men sikkert og vist er det, at påklædning inden afklædning er den stensikre vej til mere og ofte også anderledes og mere spændende action i sengen.

”Blot” det, at catsuiten er med huller de helt rigtige steder, er som regel mere end nok til, at han er mere på end ellers – og så ruller snebolden. Både her i vinterkulden og på en stinkende hot sommerdag, hvor sveden driver.