Så mange må du bolle med inden den eneste ene

Er du single og ude efter en fast partner – gerne en der holder lidt længere end den sidste – så stik piben ind. Altså den der hænger under kilten. Styr din lyst – so to speak. For jo flere sex-partnere, du haft, jo mindre attraktiv bliver du for det modsatte køn.

1 af 1

Annonce:

 

 

Det viser en undersøgelse fra England i hvert fald ifølge Daily Mail. Du er ikke en potentiel partner i et længerevarende – potentielt for livet – forhold, hvis du har været i seng med mere end … to andre. Ja, det var ikke meget. Måske er det allerede for sent? Så lyv!


Forskel på seriøse forhold og det løse

Du behøver dog ikke melde dig til en munkeorden endnu, for løbet er ikke helt kørt, selvom du har været sammen med flere end to.

Undersøgelsen viser nemlig, at hvis ikke kvinden har planer om, at I skal være et par for evigt, men bare indtil noget bedre byder sig, så må du gerne have været sammen med tre.

Er det bare et one-night stand hun er ude efter, så kan hun acceptere helt op til seks tidligere sexpartnere. Men mere end seks – glem det. Lyv!


Mænd er mindre kræsne

For mænd var grænseværdierne de samme, når det handler om at indgå et parforhold – tre tidligere sexpartnere er acceptable til det ikke helt så seriøse parforhold. Til det seriøse langtidsforhold er to det magiske tal.

Til gengæld accepterer vi mænd helt op til 11 tidligere sexpartnere hos hende, vi bare skal duske en enkelt gang.


Hænger ikke sammen med virkeligheden

Undersøgelsen blev foretaget blandt 188 personer – heraf 104 kvinder – i alderen 18-35 år med en gennemsnitsalder på 21.

Gennemsnitligt var antallet af sexpartnere hos deltagerne 5,81 for kvinder og 8,4 for mænd. Så hverken mændene eller kvinderne levede op til deres egne normer.

Undersøgelsen viste også, at mænd er mere villige til at være sammen med en jomfru end kvinder … så du skal have stor erfaring, men uden at have haft for mange sexpartnere … Det er lige så nemt, som det altid er med kvinder.

 

Seneste 6-nyt

Hent flere