Så kan hun lære det

Denne måde af afsløre sin venindes tøjtede sind kan ikke anfefales

1 af 1
 

Egentlig ville hun bare teste sin bedste venindes troværdighed. Men det var nok lidt af en fejl, da hun satte sin kæreste til at være ham, der skulle udføre testen.

Tilsæt dertil det kendte reality tv-show ”To Catch a Cheater” og du er sikker på, at det ender i tårer.

Det er utroligt, hvad kvinder kan få os til – og endnu mere utroligt, hvad de nogle gange beder om – og her taler vi ikke om det, der foregår på lagnerne.

 Næ, der er lige den ene og den anden tjeneste, de gerne vil have os til. Det kan være alt lige fra at gå ud med skraldespanden og til at bygge hele huset om. Det kender simpelthen ingen grænser.

Så på en eller anden måde er det lidt ”fryd”, når der for en gang skyld er en mand, der på en chokerende måde kan lære sin kvinde, at det ikke er altid, at det er sin kæreste, hun skal bede om hjælp.

Ville teste sin bedsteveninde
Historien har vi hentet fra engelske The Mirror, der havde set en episode af realityshowet ”To Catch a Cheater”, der netop ofte gør, hvad programmet hedder: Fanger en snyder. Her skulle det dog vise sig, at der var mere end en.

Det hele handler om, at engelske Kelsey ville teste sine formodninger om sin bedste veninde Britney var rigtige. For Kelsey mente nemlig, at Britney ikke var til at stole på, og at hun kun tændte på at nedlægge mænd, der allerede var i et forhold.

”Alle dem hun går ud med, er nemlig altid i et forhold i forvejen”, fortalte hun til det rullende kamera. Så hvad var mere oplagt end at teste Britney ved et fingeret møde på en cafe med Kelseys egen kæreste Sam.

Et fatalt møde
Som sagt så gjort. Sam bliver sendt ud for at lokke Britney med til et møde på en engelsk coffee shop, hvor der allerede var plantet et skjult kamera. Det lykkes naturligvis, og derfra kører det hele så af sporet – set med Kelseys øjne.

Sam og Britney har ikke siddet længe, før de begynder at snakke om Britneys kommende fødselsdag. Til Britneys overraskelse tilbyder Sam at invitere hende ud på dagen, sådan ”bare dig og mig, du ved”.

Britney er dog ikke længe om at fatte sig og lægger maddingen ud ”Jeg tror, du allerede har regnet ud, at jeg godt kan lide dig. Bare jeg kunne finde en fyr som dig”.

Så kan hun lære det
Det er så her, tingene tager en uventet drejning. For Sam bidder på krogen på en ret hårdhændet måde og svarer: ”Jeg har tænkt med at slå op med Kelsey. Hvis jeg gjorde det, ville du så have mig i stedet?”

Her bliver det hele bare for meget for Kelsey. Hun beder kameraholdet stoppe optagelserne, mens hun griber ud efter sin telefon. Inden de når at slukke for kameraet, ser Kelsey også, at Sam og Britney kysser hinanden.

Derefter bliver der ringet op til Sam og talt med store bogstaver. Til den lange svada svarer Sam bare:

”Jeg troede, det var det, du ville have. Det var din ide. Og nu ved du i hvert fald, hvad hun er for en”.

 Ja, det kan han have ret i. Så kan hun lære det!

Mon hun får sig noget trøstesex?

Efter den oplevelse er det ikke utænkeligt, at Kelsey har brug for lidt trøstesex, lidt i stil med videoen Før brylluppet, hvor pornostjernen Sanna Rough spiller en brud, der har taget sin kommende gom i at være utro.