Så hurtigt kommer vi – hvilket lands mænd holder længst?

Holder en italiener længere i sengen end en franskmand? Eller skal vi til Asien eller Latinamerika for at finde de mænd, der kan holde længst? Vi har samlet nogle tal for, hvor længe mænd er logget ind på Pornhub i forskellige lande. Det kan i hvert fald være med til at kaste en lille smule lys over sagen.

1 af 1

Annonce:

 

 

Det kan være svært at konkludere noget præcist om, hvilke nationaliteter der kan holde en erektion i længst tid. Men hvis du sådan helt uvidenskabeligt gerne vil have en ide om det, kan det være en god ide at se på Pornhubs statistikker over, hvilke nationaliteter der er logget ind i længst tid på det verdenskendte pornosite. For det er vel de færreste, der logger ud, før de er færdige?

Cubanere og mongoler skraber bunden

Gennem tiden har der været meget tale om de latinamerikanske elskere, der kan holde i evigheder og tilfredsstille alle kvinder. Men når det kommer til at være logget ind på Pornhub, er det cubanerne, der ligger helt i bund. Hvis du skal tage Pornhubs statistik for gode varer, kan en mand fra det kommunistiske ørige kun holde i cirka 4 minutter og 57 sekunder.

På den næstsidste plads ligger mongolerne. Mænd fra Mongoliet kan holde i 5 minutter og 23 sekunder- altså noget længere end cubanerne.


Filippinere og sydafrikanere har potensen i orden

Dem der til gengæld ikke har nogen problemer med potensen, er filippinerne. De ligger på en klar førsteplads med hele 12 minutter og 45 sekunder, som de er logget ind på Pornhub. Det er derfor en klar føring i forhold til sydafrikanerne, der ”kun” kan holde den kørende i 10 minutter og 46 sekunder – næsten præcis to minutter mindre end filippinerne!

På en tredjeplads er amerikanerne, der kun halter en anelse bagefter sydafrikanerne. 10 minutter og 15 sekunder er den gennemsnitlige amerikanske mand logget ind på Pornhub.


Vores skandinaviske og nordeuropæiske naboer

Og hvordan klarer vi os så her i Danmark, sidder du sikkert og tænker? Desværre er der ikke nogen statistik med for, hvor længe danske mænd er logget ind på Pornhub. Men der er til gengæld tal med for svenskerne. En svensk mand er i gennemsnit logget ind på Pornhub i 9 minutter og 19 sekunder.

Hollænderne, der vel også kan siges at være en slags naboer, kan holde den kørende en anelse længere nemlig 9 minutter og 33 sekunder. Dermed ligger de meget tæt på den gennemsnitlige tid, som mænd er logget ind på Pornhub. Den er nemlig på 9 minutter og 36 sekunder.


Så hvor længe holder du?

 

Seneste 6-nyt

Hent flere