Så har du altid et blowjob ved hånden

Nu er der kommet en opgradering af flagskibet Zero Flip Hole

1 af 1
 

Rigtig mange mænd verden over har et eller flere onaniprodukter fra japanske Tenga.

Det var opsigtsvækkende og ikke så lidt revolutionerende, da en ny, japansk producent, Tenga, kastede sig over at producere helt nye og meget mere moderne stykker sexlegetøj til mænd.

Men satsningen gav ret hurtigt pote – ikke mindst via producentens små, super billige og i dag meget berømte Tenga onani-æg, der hos danske Sinful.dk – fås både enkeltvis og i æggebakker med seks hygge-æg i hver.

Tengas flagskib er og bliver dog onaniproduktet Flip Hole Zero - en testvindende bestseller, der indtil flere gange er blevet opgraderet og kun yderligere forbedret. Der er lagt ekstra lag af pirrende stimulation oven på det i forvejen så populære japaner-produkt til mænd.

Se reklamevideo for Tenga Fliphole her

Giv dig selv et blowjob med hånden
Det vil naturligvis altid være svært at konkurrere med den ægte vare af kød og blod, lyster, længsler og passion. Altså kvinden. Men japanske Tenga har helt klart gjort deres til, at der i dag eksisterer alternativer indenfor sexlegetøj til mænd, der kommer endda meget tæt på.

Særligt hvis man under sin leg evner at se bort fra, at det netop ikke er en kvinde, man er sammen med – der ofte ret hurtigt lader sig gøre, når stimulationen af penis først sætter ind.

Med Tenga Flip Hole Zero, der sikrer, at væsker som fx glidecreme ikke flyder ud af produktet under brug, kan man ved at trykke på siderne af det bløde onani rør desuden efterligne oplevelsen af at få et blowjob.

Bør opleves på egen krop
Og nu, hvor det berømte, japanske onaniprodukt altså også fås med vibrationer, så kan du rent faktisk give dig selv en omgang oralsex udover det sædvanlige.

En form for stimulation, der af gode grunde er umuligt for os mennesker at frembringe – og som derfor også er ekstra svært at beskrive med ord, hvorfor det nye og opdaterede Tenga-produkt bør opleves på egen krop.

En helt tredje Tenga onani-variant (nu hvor vi alligevel er havnet ved den orale stimulation) til mænd, er producentens Deep Throat Cup Original. Der er oplagt til at tage med ind foran pc-skærmen næste gang, der skal solohygges med frække film.

Endnu et japansk udviklet onaniprodukt, som fungerer mindst lige så godt i hånden på din partner som i din egen ditto.