Ryk jeres sexgrænser

Med en dildo gag til at spænde om hovedet, der kan benyttes både vaginalt og analt, er det muligt at bryde helt nye grænser seksuelt

1 af 1
 

I lige gyldig hvilken stilling, man penetrerer hende, så kan det være super svært at se, hvad der egentlig foregår dernede – og af gode grunde. Penis sidder jo ikke midt i ansigtet, men er placeret nede mellem benene – heldigvis da.

Men med en såkaldt dildo gag - en dobbeltdildo, til at spænde rundt om hovedet, kan man med dildoen i munden (bogstavlig talt) bolle hende både vaginalt og analt – og samtidig have den bedst mulige udsigt til seancen imens.

Mens man fortsat har begge hænder fri til fx at sprede hendes balder.

En på alle måde super intens og nærgående måde at give hende den stive på, der samtidig indebærer, at man som den givende part selv bliver penetreret oralt.

Lyder det pirrende, grænseoverskridende og/eller måske endda perverst?

Under alle omstændigheder er her en seksuel fantasi, du og din partner har mulighed for at realisere. Hvis I altså lyster.

Og ingen siger, at det udelukkende er hende, der skal være den modtagende part. Det kan nemlig lige så godt være hende, der får den sorte dildo gag spændt om hovedet, hvorpå han så må indstille sig på at modtage analt.

Tving hende til oralsex
Er I som par til seksuelle dominans-lege, så er diverse former for gags næsten ikke til at komme uden om. En anden meget populær af slagsen, også denne variant fundet hos danske Sinful.dk, er denne Whitehead gag i stål.

'En meget autentisk gag magen til den, som mundkirurger og tandlæger bruger til at holde patientens mund åben under undersøgelse og operation. Indstil den, alt efter hvor højt du ønsker, munden skal åbnes,' skriver den danske webshop om dette stykke sexlegetøj, der giver uhindret adgang til den modtagende parts mund.

Så tænder du på at ”tvinge hende” til at modtage oralt, uden at hun har en kinamands chance for at lukke munden, så kan du nu mulighed for at gøre fræk fantasi til forhåbentlig endnu frækkere virkelighed – for jer begge!