Ringenes Herre til din penis

En gylden penisring er sexlegetøjsekspertens bud på et afstivende og forstørrende stykke sexlegetøj til ham

1 af 1
 

- Da jeg første gang stod med denne her imponerende Fifty Shades Freed penisring i hånden, blev jeg ikke kun slået over størrelsen af ringen. Tyngden var også til at tage at føle på. Der er virkelig gods i dette her stykke forgyldte sexlegetøj til mænd.

Næste issue var dog så, om Manden derhjemme i det hele taget ville kunne fylde ringen ud – for den ser nemlig pænt stor ud. Og da den er lavet af stål, så skal man jo kunne fylde den ud, hvis man skal kunne bruge den efter hensigten – og det kunne manden heldigvis da også. Lige som langt de fleste andre mænd kan, er jeg i dag helt overbevist om, forklarer Skandinaviens førende sexlegetøjsekspert, danske JoanB, der har testet den gyldne ring sammen med sin mand.

Læs testen og anbefalingen af den gyldne penisring, der kan gøre dig større end nogensinde, her   

Kunne han holde ringen oppe?
I anmeldelsen skriver hendes mand: 'Et andet ”lille” Issue i testsituationen var også, at denne her Fifty Shades penisring er ekstra tung – så var det i det hele taget muligt at holde den oppe?

Nå, men hvor intet voves, intet vindes, og lynhurtigt blev min frygt for fiasko vendt til stolthed.

For ringen, der super meget minder om den fra Ringenes Herre, passede mig ikke kun som hånd i handske. Jeg evnede også at holde den 163 gram tunge ring oppe – og endda med stolthed, synes jeg selv. Og heldigvis var også Joan fornøjet over, at det alligevel ikke endte med fiasko,' fortæller Manden på Joanb.dk om sin afstivende oplevelse.

- Helt generelt, om man har problemer med potensen eller ej, så burde man indimellem unde sig selv den oplevelse at benytte penisring. Der ikke kun glæder og fornøjer manden selv, men også partneren. For penis bliver bare større og mere spændsting end nogensinde tidligere.

Særligt når det kommer til omkredsen af penis, altså tykkelsen, så gør en god og effektiv penisring altså en væsentlig forskel – også oplevet med kvindens øjne og krop, kan jeg godt love, smiler JoanB.

Hvis store test af en lang række forskellige penisringe – til glæde for både ham og hende, du kan læse her