RFSU - en ny, fræk sextrend?

Nej, ikke ligefrem, men RFSU kan med gummi sikre dig, at du kan vedblive at have et godt og sundt sexliv

1 af 1
 

Vi skal en tur over Øresund, til broderlandet Sverige - og så helt tilbage til året 1933, hvor ”Riksförbundet för Sexuell Upplysning” blev stiftet. Og spring nu ikke fra, det skal nok blive tanden mere saftigt.

Nå, men for at gøre en lang historie lidt mere kort og spiselig, så blev det svenske forbund for seksuel oplysning hurtigt blot kendt som RFSU, der her i Danmark i 2018 er mest kendt for sin produktion af glidecremer og kondomer af en ekstra høj kvalitet.

Ok, 1933 er snart rigtig mange år siden, men brugen af helt specielt kondomet er mere aktuelt og vigtigt end nogensinde tidligere.

I dag oplever vi nemlig en sprængfarlig kombination af, af vi her i landet er flere singler end nogensinde tidligere, samt at vi i kun højere og højere grad ser igennem fingre med at beskytte os.

Ok, for det fleste går det godt, og skulle man som kvinde blive ufrivillig gravid, så er det jo muligt at få en abort.

Klamydia, gonore, syfilis florerer
Men så er der jo lige det her med de sexoverførte kønssygdomme, der altså ikke sådan er til at spøge med – og hvor især antallet af konstaterede tilfælde af klamydia kun bliver ved med at stige. Der hverken er specielt ophidsende eller sexet, og da slet ikke for ham eller hende, der bliver ramt.

Nej, kondomet, regnfrakken, gummi-manden er måske ikke det mest frække og sexede, man lige kan forestille sig. Men fortsat er denne form for beskyttelse den mest sikre i forhold til uønsket graviditet og kønssygdomme for både kvinden og manden.

Og er derfor også den bedste garant for et fortsat godt og sundt sexliv – med hvem man nu end ønsker at gå i seng med.

Hos danske Sinful.dk, Skandinaviens førende webshop med sexlegetøj, der finder du, udover gummi fra RFSU, et meget stort udvalg af kondomer til såvel beskyttelse som til krydderi på de seksuelle oplevelser.

Hvad med fx at tjekke denne RFSU pakkeløsning ud?

Så skal hun nok være på.