Ræv i røven - til sexjagten i soveværelset

Med en fox tail buttplug har du og kæresten mulighed for at arrangere jeres helt egne rævejagter, der passende kan ende i en omgang analsex

1 af 1
 

Opfindsomheden kender ingen grænser, når det kommer til at udvikle nye og spændende stykker sexlegetøj – og når vi mænd og kvinder først får legetøjet i hånden og ned mellem benene, så sætter kun fantasien grænser for, i hvilken retning de frække solo – og fælleslege skal udvikle sig.

Tag nu fx anal-produktet fox tail buttplug, fundet hos danske Sinful.dk. En buttplug til både ham og hende, der er krydret og pyntet med en lang og fluffy ”rævehale”.

Det helt perfekte udstyr til en mere ”dyrisk voksenleg”, hvor han eller hun, der bærer ræven i røven, skal indfanges og fx efterfølgende have den helt store omgang analt. Nu hvor den 11 centimeter lange og 3,8 centimeter i diameter store buttplug har gjort forarbejdet.

Eller hvad man nu i fællesskab finder ud af hen ad vejen, når det ene, andet eller tredje stykke sexlegetøj kommer på banen og helt automatisk skaber nye muligheder for at udfolde sig seksuelt sammen.

Fjernbetjent anal-plug
Fortsat i den anale boldgade finder vi også sexlegetøjsproduktet We-Vibe Ditto – en anal-plug med vibrationer, man solo eller sammen med partneren kan styre via en app på smartphonen.

Det giver mulighed for et utal af frække og 100 procent skjulte sexlege ude i det offentlige rum, hvor kun du og kæresten ved, hvad I sammen har gang i midt der i supermarkedet. Eller hvor I nu engang seksuelt tænder på at kaste jer ud i en omgang fjernbetjent anal-stimulation.

Om sexlegetøjet er fremstillet til anal- eller vaginal stimulation – eller, hvis du er mand, er designet til at blive penetreret, så åbner sexlegetøj helt generelt døre til nye muligheder for seksuel leg og stimulans. Samt, ikke mindst, får os til at fantasere og tænke nyt.

Når det heteroseksuelle par fx vælger at tage en velvoksen dildo med i sengen, kan hun pludselig blive ordnet i begge huller på samme tid. Lige som masturbatoren til manden er det oplagte og helt ufarlige valg for samme par, hvor han fantaserer for hardcore om en trekant med to kvinder.

Hvilke fantasier har du forresten selv?