Pump din penis mere imponerende end nogensinde

Man skal have prøvet det på egen penis, før man for alvor får øjnene op for, hvor stor og spændstigt ens lem kan blive ved at pumpe ekstra meget liv i det

1 af 1
 

I dag findes der rigtig mange produkter/stykker sexlegetøj til mænd, der helt pr automatik evner at gøre ens penis større og mere spændstig end ellers. Et godt eksempel er penisringen, et andet godt eksempel er penispumpen, der enten arbejder med luft eller vand.

Men nøjagtig som med penisringen, der rent fysisk holder blodet ude i penis, så bliver penispumpen af mange fortsat set som et hjælpemiddel. Og udelukkende et hjælpemiddel – fremfor det stykke potente sexlegetøj, henvendt alle mænd, som både penispumpen og penisringen helt klart også er. 

Penis vokser som ved ren magi
En af de bedre og mest stabile typer af ppenispumper på markedet er Bathmate varianten. Her fundet hos danske Sinful.dk, Danmarks førende webshop med salg af alle typer af sexlegetøj og erotisk tilbehør mv.

Bathmate er til at benytte ude på badeværelset, i badekarret eller under bruseren, og benyt gerne lunt vand. For din egen skyld. Iskoldt vand kan også gøre vokse tricket, men er generelt ikke så behageligt at bearbejde sin penis med.

Kvinderne har deres såkaldt Magic Wand (tryllestav) vibrator, der kan gøre O-tricket for langt de fleste. Når manden benytter sin ”vandpumpe”, så er der også magi i luften – eller nok rettere i røret, hvor penis placeres.

For lige så snart, man begynder at pumpe vandet ud af røret, så rejser penis sig helt automatisk. Nøjagtig som det foregår via brugen af en penispumpe, hvor luften lige så langsomt pumpes/suges ud af produktet

Dyrk lige Rolls Royce varianten
Og så vokser penis, centimeter for centimeter, ellers som ved ægte magi – og ligegyldigt hvor meget, man end forsøger at stritte imod. Men det gælder altså også om at passe lidt på – at stoppe imens legen er god. For bliver man bare ved og ved med at pumpe løs, så kan det til sidst gøre decideret ondt i penis. Her bør man naturligvis lytte til sit lem og stoppe op. Også selv om synet af kalorius er blevet nok så imponerende.

Er du på udkig efter Rolls Royce varianten inden for Bathmate pumper, så bør du tjekke denne guldudgave ud.