Pump den ekstra tyk og spændstig

Penispumpen gør dig pr. automatik ekstra stor og spændstig - og ”trylle-pumpen” kan både benyttes i forbindelse med sex og onani

1 af 1
 

Hvis du aldrig tidligere har benyttet dig af en penispumpe, så har du en helt speciel og lettere mærkelig og magisk oplevelse til gode.

For lige gyldig hvor lidt ophidset du måtte være, så pumper man bare penis større og større – og det er godt nok et specielt syn og oplevelse.

Når det er sagt, så er der naturligvis overhovedet intet magisk over at regnormen på den måde pludselig får sit helt eget liv og vokser i takt med, at man benytter sin pumpe. Tværtimod.

For jo mere luft, man pumper ud af røret, jo mere vakuum dannes der også rundt om penis. Hvorpå kun mere og mere blod helt automatisk flyder ud i lillemanden og får den til at vokse.  

Det gælder dog også om at stoppe, mens legen er god – penis kan efter bearbejdningen nemlig blive så spændstig, at det ligefrem begynder at gøre ondt.

Og så bør man naturligvis bruge sin sunde fornuft og stoppe. Samtidig bør du vide, at en del af rejsningen fortager sig igen, når penis atter kommer ud i det fri.

Pump dig stor i vand
Men sådan er det jo fx også med brugen af god og effektivpenisring . Lige så snart, ringen pilles af igen, så bliver penis en smule mindre erigeret og spændstig end med ringen på.

Hos danske Sinful.dk, Danmarks førende webshop med salg af sexlegetøj, der finder du en lang række både penisringe og penispumper, som alle kan gøre tricket – og er du/I til at lege i badet, så er det denne type af penispumpe, du skal have fat i .

Den kreerer nemlig vakuum og fremkalder en heftig erektion via vand fremfor at pumpe luft ud.

En variant af ”trylle-pumpen”, du både solo og sammen med din partner, kan have stor fornøjelse af under bruseren og i badekarret, hvor der er ekstra god mulighed for at plaske, sjaske og sprøjte løs.