Prostata stimulator – er det noget for rigtige mænd?

En prostata stimulator skal ind ad bagdøren! Men som mand har du muligvis et noget ambivalent forhold til at få stukket noget op i det bagerste hul. For så er man(d) jo helt sikkert bøsse! Men hullet derovre gemmer på den mandlige pendant til kvindernes G-punkt og giver en hel anden form for orgasme, end den du får med rumsterstangen foran. Så måske det var på tide at revurdere din indstilling til den slags lagengymnastik – og måske vil hende derhjemme ligefrem hjælpe til.

1 af 1

Annonce:

 

 

Sidder du stadig med en lidt snerpet holdning i begge ender af kadaveret, når talen falder på noget, der skal stikkes op i numsen, tyder meget på, at du er ved at være i mindretal. For analt sexlegetøj til mænd har aldrig været så populært som nu og især prostata sexlegetøj og specielt prostata stimulatoren ligger helt i top, når man nærstuderer salgstallene fra de danske sexshops på nettet.

Og alle mænd er med, også heteroseksuelle. Ja, faktisk var pegging en af de hotteste trends blandt par, indtil den nye Fifty Shades-film kom frem. Pegging handler om, at hun tager en påspændingsdildo på og giver ham den i hans bagerste hul. Det giver hende en mere aktiv rolle i sexlivet og ham en helt ny og anerledens orgasme, der selv ikke kan sammenlignes med den, han normalt får.


Prostata stimulation

Det skyldes den lille nøddeformede sag, vi har siddende i den anden ende af vores penis. Den hedder prostata og er nok mest kendt for den frygtede kræftsygdom, som kan ramme den. Men egentligt burde den være kendt for noget helt andet.

For den svarer på mange måder til kvindens g-punkt og kan give dig nogle lige så voldsomme og dybe orgasmer, som hun får, når du får masseret hendes g-punkt. Her bruger I måske også en særlig g-punktsvibrator, der er en mere krum form for ”dildo”.

Tilsvarende krumning finder du på en prostata stimulator. Den skal som allerede nævnt ind ad bagdøren og er designet til at ramme nødden sådan cirka 5-8 centimeter oppe og ind mod bagenden af din penis. Rammer du den med stimulatoren, venter der dig en helt særlig oplevelse.

Ud over orgasmen får du – måske – den anden gevinst, at prostata stimulation skulle nedsætte risikoen for at få netop prostatakræft. Om der er videnskabeligt belæg for det, har vi ikke kunnet finde. Men det ses nævnt mange forskellige steder på nettet, hvor de skriver om emnet.


Andre former for prostata sexlegetøj

Lige som der findes vibratorer, dildoer og meget andet til hende, findes der også mange forskellige former for anal- og prostata-sexlegetøj til mænd. Er du ny og måske lidt nervøs for at få noget ind ad bagdøren, kan du starte med et begyndersæt. Det består af forskellige former for små analkæder, butt plugs og så en prostata stimulator. Både prostata stimulatorer og et sæt med prostata sexlegetøj kan f.eks. købes her.

Start forsigtigt med de yderste, små kugler på analkæden og forsæt så med nogle af de lidt større i takt med, at du finder ud af, at det måske ikke er så tosset endda. Anus er fyldt med nerveender, der for alvor kan give dig en fed fornemmelse, når de bliver stimuleret – og faktisk bliver det bedre, jo flere nerveender du får stimuleret samtidig. Det får du i takt med, at det du stopper op, får en større omkreds.

Efterhånden kan du så arbejde dig videre med de forskellige stykker anallegetøj og ender efter lidt træning ved prostata. Og har du først fået en prostataorgasme, bliver du snart mindre snerpet med at få noget ind af bagdøren. For der er bestemt en mening med ”galskaben”.

 

Seneste 6-nyt

Hent flere