Projekt større penis 2018

Der findes indtil flere effektive måder at opnå en endnu større penis på. Ønsker du permanent mere længde at gøre hende glad med, så kræver det en dedikeret og vedholdende indsats

1 af 1
 

Næsten alle mænd drømmer indimellem om bare en lille smule større penis. Bare denne her ekstra centimeter eller to i længden, hvorpå målebåndet findes frem til endnu en kontrolmåling.

Men desværre sker mirakler på den front heller ikke. Man har nemlig at gøre godt med, hvad man nu engang er blevet født med – og det må man før eller siden så også bare lære at leve med.

Og så alligevel ikke helt. For der findes rent faktisk en måde at forstørre penis permanent på, uden at man skal forbi en specialiseret kirurg.

En effektiv måde at forlænge penis med indtil flere centimeter over tid på – og jo mere dedikeret og vedholdende, man er, jo mere ekstra længde ender man også ud med:

Ved på daglig basis over minimum et halvt år at benytte en penisforlænger – som fx denne, fundet hos danske Sinful.dk, så strækkes penis lige så langsomt, men sikkert i sådan en grad, at det giver god mening at finde målebåndet frem igen.    

Så 2018 kan altså godt blive året, hvor det ellers så umulige ønske endelig går i opfyldelse.

Og evner du at benytte din Male Edge penisforlænger i endnu længere tid – måske et helt år eller mere, så burde der kun være endnu mere længde at hente på den konto. Dog skal det siges, at det bliver et sejt træk. Intet kommer af sig selv. Heller ikke en længere penis.

 

Mere længde og tykkelse til weekenden
Er din tålmodighed ikke til et halvt år med penis forlænger – eller ønsker du at give hende derhjemme en lille forsmag på, hvad der venter hende på den anden side af penisforlængelsen, så bør du hurtigst muligt tjekke disse andre alternativer.

Fx fås de såkaldte penis sleeves og overtræk i et utal af varianter, der giver dig mulighed for både at være super lang og super tyk i sengen – allerede her i weekenden. Eller hvornår du nu har tænkt dig at forkæle konen/kæresten/elskerinden med et ekstraordinært knald.

Her sætter nemlig kun jeres fantasier og lyster grænsen for, hvad du næste gang skal underholde hende at ekstra stort med i sengen.