Prøv en trekant uden jalousi

For en del par fungerer dildoen som det helt perfekte tredje hjul i sengen

1 af 1
 

Flere danskere end nogensinde benytter med jævne mellemrum forskellige typer af sexlegetøj. Det gælder for både singlekvinder, singlemænd og par – og ikke så sjældent er det dildoen, der får lov til at komme med op i sengen.

Dette til trods for, at sexlegetøj med vibrationer, alle tænkelige typer af vibratorer, er på fremmarch som aldrig før.

At den gode, gamle dildo, både varianten med og uden kugler, til alle tider vil tænde og sælge, hænger uden tvivl sammen med det enkle og simple ved produktet. En dildo ved man da, hvad er! Og så er dildoen det tætteste, man i genren kommer på den ægte vare, altså mandens penis.

Ikke mindst i dag, hvor mange dildoer ikke kun ligner rigtig meget, men ofte også føles som den ægte vare. Tjek her udvalget af realistiske dildoer hos danske sinful.dk - Nordens førende webshop med salg af sexlegetøj.

Tag en ekstra med i sengen
En del par har desværre brændt nallerne ved at invitere en ekstra mand eller kvinde med i sengen. Eller ved eventuelt at kaste sig ud i en omgang spontant partnerbytte, uden at overveje de eventuelle konsekvenser ved forehavendet godt nok. For ét er at tænde på tanken og handlingen, lige nu og her. Noget helt andet er morgenen efter, hvor jalousien og de mentale tømmermænd har det med at melde deres ankomst.

Her er en eller flere dildoer i dobbeltsengen trods alt en smule nemmere at tackle. Og skulle manden have ønsket om, at dildoen hverken må være længere eller tykkere end hvad han selv kan præstere, så vælger man naturligvis da bare en mindre voldsom variant.

Andre både singler og par kan derimod ikke få deres dildo stor nok – for skal det endelig være, så skal det dæleme også være en størrelse, der for alvor kan føles. 

Anal penetration kræver stopklods
Når det kommer til anal penetration, så gælder det under alle omstændigheder om at vælge en dildo, der er designet med en ”stopklods” (hertil og ikke længere) ude i enden af produktet.

Din/jeres sikkerhed for, at dildoen i kampens hede ikke forsvinder helt op – og stopklodsen kan enten bestå af (gummi)kugler og/eller et decideret håndtag ude i enden af produktet, der samtidig sikrer et godt og fast greb om produktet.

Med en sugekop ude i enden af produktet kan dildoen fx placeres på en flise i badeværelset, kan (af såvel hende som ham) benyttes både vaginalt og analt.