Problemer med potensen? Prøv dette

Kan man ikke præstere, når man nu skal, kan det spolere lysten til at have sex igen. Her får du hjælp til at få penis på opadgående kurs igen

« Forrige
1 af 2
Næste »
 

De fleste mænd, der døjer med ikke at kunne, når de allermest har brug for det, skammer sig over deres manglende evner i sengen.

Indimellem i sådan en grad, at de helt undgår at havne i sengen med en partner. Så hellere helt at undvære sex – som i længden dog hverken er særlig fedt eller specielt sundt. Hverken for en selv eller en eventuel partner.

Men så vidt behøves det for 9 ud af 10 mænd med denne her form for problemer ikke at komme – og da slet ikke i dag, hvor der findes mange effektive måder at komme rejsningsproblemer til livs.

Danske Sinful.dk, Skandinaviens førende sexshop med alle typer af sexlegetøj, frækt lingeri og diverse former for erotiske produkter, har på et og samme site samlet en række produkter, der på forskellig vis kan hjælpe dig på rette kurs igen.

Midlertidige eller vedvarende
Sinful.dk skriver:

”Rejsningsproblemer, hvad enten de er midlertidige eller vedvarende, er en meget normal udfordring, som ca. hver anden mand oplever på et eller andet tidspunkt i sit liv.

Der kan være både fysiske så vel som psykiske grunde til at man oplever potensproblemer, eller erektil dysfunktion, som er den lægelige betegnelse.

Hvis du oplever rejsningsproblemer, er der forskellige former for sexlegetøj, der kan bruges som hjælpemidler. Hjælpemidlerne kan supplere en evt. lægelig behandling, og hjælpe dig med at opnå rejsning.

Wwebshoppen anbefaler, blandt flere andre produkter, at mænd med potensproblemer giver den såkaldte penispumpe chancen.

SE DEMONSTRATION OVER ARTIKLEN

For her overruler det rent mentale nemlig det fysiske – så lige gyldig hvor nervøs eller trykket du er i forbindelse med at få penis på ret køl inden sex, så sørger brugen af penispumpen for, at du for hver pump kun bliver mere og mere stor og stiv.

En for mange mænd, der første gang bruger en sådan pumpe, en ret så magisk oplevelse, som dog overhovedet intet har med magi at gøre. Altså måske lige ud over, at resultatet kan gøre magiske underværker for såvel sexlivet som den personlige selvtillid.