Præcisionsværktøjet til klitorisorgasme

Zumio er så målrettet og koncentreret i sin stimulation, at klitoris aldrig har oplevet noget lignende.

1 af 1
 

Hvis man altid griber tingene an på den helt samme måde, igen og igen, så bliver det til slut alt for meget vane. Altså for meget pr. automatik. Sådan også i forbindelse med sex og onani – og når det kommer til at benytte sig af sexlegetøj.

Ok, vibratoren kan gøre tricket, men det kan andre typer af vibratorer altså også – og ofte via en lidt anden måde at stimulere på. Hvorfor kun flere og flere brugere af sexlegetøj da også vælger at have mere end et eller to produkter at vælge imellem, når der skal leges hjemme bag de nedrullede persienner.

Hvis du eller kæresten er på jagt efter en ny type af klitorisvibrator, der stimulerer en del anderledes end de mere gængse på markedet, så er ”klitorisvibratoren på pind”, Zumio, et rigtig godt valg. Ikke mindst underbygget af, at præcisions-produktet blev vinder af kategorien ”Best New Product” på Adultex 2017.

Super koncentreret klit-stimulation
'Jeg vil næsten sammenligne produktet med en kraftig wand, som man simpelthen har evnet at zoome ind til denne her lille, lille bitte kugle ude i spidsen af pinden. Og det, der er fordelen ved denne klitoris vibrator er, at man ikke får stimulationen spredt ud over hele området,' fortæller Danmarks førende sexlegetøjsekspert, JoanB, i sin rosende anmeldelse af Zumio.

Til forskel fra alle andre klitorisvibratorer leverer Zumio vibratoren en yderst målrettet og koncentreret klit-stimulation, der kan få langt de fleste kvinder til at få orgasme. Samtidig er produktet forholdsvist nemt for partneren at ramme plet med.

Som partner er man i hvert fald ikke et sekund i tvivl om, hvornår Zumio rammer eller ej.

Hos danske Sinful.dk, der fører den nye og meget effektive klitoris-vibrator, der med stor fornøjelse ligeledes kan benyttes til stimulation af fx brystvorterne og mandens glans, der får det super kraftige stykke præcisionsværktøj til kvinder disse ord med på vejen:

'De cirkulerende bevægelser kan fremtrylle ekstremt hurtige orgasmer, når du trænger til en ”quickie” alene, eller efterlade dig gispende efter mange af slagsen, hvis du bringer Zumio ind i jeres erotiske parlege.'