Politiker lægger alt frem: Her er mine sexskandaler!

Gruppesex, sexvideoer og forhold til gifte kvinder. Amerikansk politiker har lagt alle sine hemmeligheder på nettet for at komme potentielle “afsløringer” i forkøbet.

1 af 1

Annonce:

 

 

Hudløst ærlig om seksuelle eskapader

Den amerikanske politiker Noah Dyer annoncerede for nylig sit kandidatur til posten som guvernør i delstaten Arizona. Måden han gjorde det på kom dog som noget af et chok for både medier og Dyers kollegaer i det demokratiske parti. For mens nogle politikere har været uheldige at få deres privatliv udstillet på nettet, så har Dyer valgt at komme nysgerrige journalister og politiske modstandere i forkøbet, og har lagt detaljerede oplysninger om sit sexliv direkte ud på sin egen kampagne-hjemmeside.

På overfladen ligner Dyers kampagneside de fleste andre politikeres. Han fremstilles på bedste manér med jakkesæt og tandpastasmil, ledsaget af en kort biografi og forskellige tekster om hans mærkesager. Siden indeholder dog også en ekstra fane ved navn “skandaler og kontroverser”. Her kan man blandt andet læse at Dyer går ind for åbne forhold, at han haft sex med gifte kvinder, at han af og til optager sine sexeventyr på video, og at han både har sendt og modtaget sexvideoer, billeder og tekster fra sine partnere.

- Jeg er ikke flov over det. Jeg synes ikke det er relevant. Vælgerne vil have en ærlig politiker. Jeg arbejder på at være ærlig og transparent overfor folk, udtaler han til CNN.

 

Bekymret for at blive stemplet som sexafhængig

Dyer, der har en mangeårig baggrund indenfor marketing, er overbevist om at vælgerne vil belønne ham for hans ærlighed, i stedet for at blive forargede over hans vilde sexliv. Hans kampagnestab var dog ikke specielt imponerede over idéen da han første gang præsenterede den.

- De var alle imod ideen. De var bekymrede for om jeg ville blive stemplet som en sexafhængig og at vi ikke ville komme til at tale om de vigtige emner. Men det er ikke den respons vi har fået. Folk beundrer mit mod, fortæller Dyer til CNN.

Dyer håber at nu hvor hans sexliv og personlige forhold allerede er blevet lagt frem, vil han få lov til at diskutere politik og de mærkesager som han føler er vigtige for borgerne i Arizona. Tiden vil vise om hans ærlighed vil hjælpe ham til at sikre sig posten som guvernør.

 

Seneste 6-nyt

Hent flere