Pocket Pussy - her den rejsevenlige silikone-vagina

Mød viften af vaginaer, du altid kan have med dig på farten

1 af 1

Annonce:

 

Kvinden har sin just-in-case-minivibrator liggende fast i håndtasken, mens manden har sin Pocket Pussy

Mød viften af vaginaer, du altid kan have med dig på farten.

Når man har lyst, så har man lyst. Men desværre er der situationer og tidspunkter i løbet af dagen, hvor lysten til en hurtig og afslappende forløsning af gode grunde må undertrykkes.

Det nytter jo ikke at stå der midt i Netto og tilfredsstille sig selv. Eller at hive slamberten frem midt i et fællesmøde på kontoret.

Men hjælpen er lige ved hånden, og svaret på dine bønner staves Pocket Pussy. Et blødt og petit onanirør, der nemt kan listes med ud på toilettet på arbejdspladsen, hvor du så kan få afløb for dine nu-og-her lyster.

Inden du tilfredsstillet i både krop og sjæl atter kan synke veltilpas tilbage på plads bag skrivebordet. 

Rejsevenlig vagina
Flere og flere kvinder kunne i deres vildeste fantasi aldrig finde på at gå ud af døren uden af have en lille og effektiv klitorisvibrator med i håndtasken eller i inderlommen. Just in case.

Et lige SÅ petit og håndtaskevenligt stykke sexlegetøj, der for alvor kan gøre tricket, er lidt mere problematisk for manden at finde frem til. Særligt hvis man tænder på penetration, som når man er sammen med en anden person. 

Men her er det så, at Pocket Pussy-produkterne kommer dig til undsætning.

Pocket Pussyen er nemlig ikke større end allermest nødvendigt – og er derfor den perfekte onani-løsning til fx at have med i bilen. Eller for den sags skyld til at have liggende parat til brug i den nederste skuffe på kontoret. Hvis du vel og mærke altså er bombesikker på, at ingen andre har adgang eller nøgle til ”legetøjsskuffen”. 

Til onani både ude og hjemme
I dag kan du få lækre sexdukker i næsten alle tænkelige størrelser og udformninger, og er du fuldstændig ligeglad med silikone-dukkens arme, ben og overkrop mv., så kan du i stedet ”nøjes” med en indbydende silikonenumse og/eller vagina – med dertil hørende huller. Som dog heller ikke hører blandt de mindste stykker sexlegetøj til mænd.

Her kommer så pocket pussy produkterne ind i billedet. Som det sexlegetøj, du i princippet kan have med overalt, og som du med lige så stor fornøjelse kan benytte ude som hjemme.

Og som også kæresten/konen/elskerinden, glem nu ikke det, med fornøjelse for jer begge kan benytte på dig.

Men husk nu lige at smøre ”hende”, altså silikone-vaginaen, godt og grundigt med en vandbaseret glidecreme inden brug.

Så kommer du nemlig ikke meget tættere på den helt ægte vare.

Seneste 6-nyt

Hent flere