Pisket til orgasme med en flogger

Hun skal virkelig være til det, hvis en omgang pisk skal kunne give hende orgasme. En mildere seksuel afstraffelse kan dog gøre mange kvinder tændte

1 af 1
 

Hvis du og kæresten udelukkende tænker hardcore s/m og nej tak, når I fx ser en pisk eller en flogger, så afholder I jer selv fra en stor del af den seksuelle kage.

For pisken, floggeren, paddlen mv. kan anvendes på rigtig mange andre og mindre smertefulde måder end til at tæske igennem med.

Nøjagtig som man som par kan tænde på, at der for alvor bliver gået til stålet i sengen, så kan man også være til mere blid og følsom sex – og sådan også, når man benytter et redskab som floggeren. Der altså ikke er en pisk, men derimod en – ja, flogger, men som mere eller mindre benyttes på samme måde som pisken. 

Er I som par helt nye i gamet i forhold til at bruge en flogger, så sørg under alle omstændigheder for at gå stille og roligt frem.

Men allerede inden, det første ”slag” er faldet, så har redskabet formentlig haft sin indvirkning på jeres ophidselse. For nøjagtig som når fx håndjernene kommer op af skuffen, så er der også forventninger i luften, når floggeren træder ind i scenen i soveværelset.

Du skal tease hende
Hos danske Sinful.dk, der fører alle typer af sexlegetøj, herunder et stort og bredt udvalg af produkter til alle tænkelige former for BDSM-lege, finder du også floggeren – og det vigtigste råd går på, at I bør prøve jer frem.

For lige så god, floggeren er til at lave røde striber på kæresten runde balder, lige så velegnet er den fx også til at kæle og kilde hende mellem benene med. 

I det hele taget handler det langt hen ad vejen om at tease ham eller hende, der ligger spændt fast til sengerammen. Nøjagtig som stripperen teaser dig, når hun på scenen smider tøjstykke efter tøjstykke, der lige så langsomt, men sikkert kun gør dig mere og mere ophidset.

Og skulle det undervejs i seancen så vise sig, at hun egentlig godt kan lide, at det bare gør en lille smule nas, når floggeren smælder imod brysterne og balderne, så kan du jo altid lægge lidt flere kræfter i foretagendet.

Men kun måske. For fortsat handler det nemlig om at holde hende hen i det uvisse. Det er jo dig, som en den givende, der styrer og bestemmer – og måske evner du på et tidspunkt at gøre det så meget til perfektion, at hun endda også opnår orgasme af det.