Pisk stemningen i vejret med den frække flogger

Blot det faktum, at du står der med floggeren i hånden, går direkte i underlivet på hende – og så er rejsen ind i det sorte univers endda kun lige begyndt

1 af 1
 

-- Denne artikel indeholder sponsorlinks --

Når sex opleves ekstra godt og lækkert, så går det fysiske og mentale rigtig godt hånd i hånd, og man er helt tilstede i nuet.

Umiddelbart kan opskriften lyde enkel, men er det som bekendt slet ikke – og her kan et helt Atlanterhav af forskellige faktorer spille ind.

Men finder man som par i fællesskab frem til former for sex, hvor det spiller lige meget for begge – og hvor der hele tiden også er nye udviklingsmuligheder, så begynder brikkerne til det store puslespil så småt at falde på plads.

Derfor har flere par, med udspring i blandt andet Fifty Shades bølgen, i de senere år da også prøvet sexlykken i sorte univers, hvor bondage, s/m, dominans mv. huserer – for her at søge ny og anderledes inspiration til det fælles sexliv.

Og her er en såkaldt flogger, en slags pisk, ofte er et af de stykker sexlegetøj, man som regel ret hurtigt stifter bekendtskab med. Floggeren er nemlig ikke så hardcore at benytte som singletail pisken. 

Uvished tænder og tæller
”Uanset hvad du er til i soveværelset, så vil du altid kunne bruge en flogger. Til dem der ikke ved hvad det er, kan vi fortælle, at det er en form for pisk. Nogle har lidt bredere fjer, som gør den ideel at bruge som et stykke pirrende sexlegetøj, når man kører den op ad ryggen på sin partner. Partneren vil elske det, fordi han eller hun ikke ved, hvad der skal til at ske.”

Sådan fortæller danske Sinful.dk, Skandinaviens førende sexshop med alle typer af sexlegetøj – herunder en bred pallet af produkter til leg med bondage, s/m mv.

Har du og kæresten kun lidt eller slet intet kendskab til denne her type af sexlege og tilhørende sexlegetøj – og samtidig godt kunne bruge nogle gode råd og fif til at komme godt og sikkert fra land, så er denne Sinful begynder boks et rigtig godt sted at begynde rejsen ind i det sorte univers med.